Βασιλική Βασιλειάδου: Στα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των μαθητών μας

Ημέρα:

Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους η Διευθύντρια του φροντιστήριού «Πουκαμισάς» στην Καβάλα κα Βασιλική Βασιλειάδου, παρουσιάζει το καινοτόμο εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται στο φροντιστήριο και το οποίο, κατά γενική παραδοχή, οδηγεί σε υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στην πρόταση των Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς»  για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου με το πρωτοποριακό πρόγραμμα καθημερινής μελέτης.

Αναλυτικά η κα Βασιλειάδου αναφέρει:

Nέα ακαδημαϊκή χρονιά μόλις ξεκινάει! Κάθε χρόνο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξαναβλέπουμε παλιούς μας μαθητές να μας εμπιστεύονται και να μεγαλώνουν  μαζί  μας, να μοιράζονται τις χαρές και τις λύπες τους.  Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη που βλέπω χρονιά με τη χρονιά παιδιά με άποψη να είμαστε η επιλογή τους και όχι μια αναγκαστική συνεργασία. Τα παιδιά πλέον μιλάνε, θα πουν με θάρρος αν κάτι τους ενοχλεί  και τι περιμένουν από εμάς.  Αυτό είναι μια πρόκληση για εμας να γινόμαστε καλύτεροι για αυτούς, ευέλικτοι και αντάξιοι των προσδοκιών τους. Ευχόμαστε μια υπέροχη σχολική χρονιά σε όλους του μαθητές, τους κηδεμόνες και τους καθηγητές με υγεία, υπομονή και επιμονή που είναι ένα βασικό τρίπτυχο επιτυχίας

Ποιο είναι το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς για το Λύκειο

Το σύστημά μας βασίζεται σε τέσσερις άξονες

1. Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές: Οι καθηγητές μας εγκρίνονται και αξιολογούνται από το Ακαδημαικό μας τμήμα, επιμορφώνονται συνεχώς από τους υπεύθυνους του τμήματος αυτού και αξιολογούνται με κριτήρια τις επιδόσεις τους στις γραπτές εξετάσεις των παιδιών αλλα και από τα ίδια τα παιδιά.

2. Μάθημα στο τραπέζι: Ενθουσιάζει τους μαθητές μας καθώς το μάθημα γίνεται πιο άμεσο, εύληπτο, πιο αποτελεσματικό και προάγεται η συνεργασία και η άμιλλα.

3. Πραγματική προσομοίωση εξετάσεων: Το μεγάλο ΔΩΡΟ του φροντιστηρίου μας στους μαθητές μας. Μόνο στα φροντιστήρια Πουκαμισάς υλοποιείται πραγματική προσομοίωση εξετάσεων αφού τα διαγωνίσματα από την Α έως την Γ Λυκείου προσομοιώνουν με ακρίβεια τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Με λίγα λόγια….ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ σε ΚΑΘΕ μας διαγώνισμα από την Α Λυκείου!

4. Σύμβουλος καθηγητής: Κάθε μαθητής έχει τον προσωπικό του Σύμβουλο καθηγητή ο οποίος οργανώνει τη μελέτη του μαθητή,  παρακολουθεί την πρόοδο του μαθητή, τον ενθαρρύνει και του δίνει συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ποια είναι η πρόταση των Φροντιστηρίων Πουκαμισας  για τους μαθητες Δημοτικού και Γυμνασίου

Στα φροντιστήριά μας με το πρωτοποριακό πρόγραμμα καθημερινής μελέτης , οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου φτάνουν στη κορυφή!

Οι μαθητές μας με εξειδικευμένους δασκάλους και καθηγητές παρακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκτώντας στέρεες βάσεις στα σημαντικότερα μαθήματα της τάξης τους.  Στόχοι μας είναι:

  • Οι μαθητές να μελετούν και παράλληλα να διδάσκονται τα μαθήματα της επόμενης μέρας
  • Οι καθηγητές να υποστηρίζουν κάθε μαθητή ξεχωριστά
  • Να επιτυγχάνεται άμεση βελτίωση των σχολικών επιδόσεων

Εξασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών

Στα φροντιστήριά μας, με κύρια εφόδια την αγάπη για τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά και το πάθος μας για τη δουλειά μας, εργαζόμαστε όλοι καθημερινά για την επιτυχία των μαθητών μας. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στον Εκπαιδευτικό μας όμιλο εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας  σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001Q2015 και την ελληνική τεχνική προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008 με σκοπό να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και τις ανάγκες των μαθητών μας και των γονέων και κηδεμόνων τους προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Μαθηματικός,

Συμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού

Διεύθυντρια φροντιστήριου Πουκαμισας Καβαλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού στον δήμο Θάσου

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα θα...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θάσου για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Βασιλικού ο...

Παναγιώτης Μαμτσαδέλης: Μεγάλη ευθύνη η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

«Παρά την ηλικία μου ο κ. Μουριάδης με εμπιστεύεται...

Ο Τόνι Σφήνος στην Καβάλα 

O γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος θα βρεθεί στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου...

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν τις λιγοστές ελιές

Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν από τους επιτήδειους τις...

Τ. Ελευθεριάδου: Δεν μπορώ να αντιληφθώ τους λόγους αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Έχει ξεκινήσει...