Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Σεμινάριο τζαζ με τον διακεκριμένο ντράμερ Δημήτρη Κοσμίδη

Ακολούθησε μας

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας συνεχίζει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες φιλοξενώντας τον διακεκριμένο ντράμερ Δημήτρη Κοσμίδη. Ο Έλληνας καλλιτέχνης ζει και δραστηριοποιείται στην Ολλανδία, αλλά το διάστημα αυτό βρίσκεται σε περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα.

Το Σεμινάριο είναι τρίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, από τις 14:00 έως τις 17:00, στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ. Απευθύνεται σε μαθητές όλων των επιπέδων, εντός και εκτός του Ωδείου μας, με στόχο να προσφέρει μια προσιτή προσέγγιση στην Τζαζ δίνοντας έμφαση στα ντραμς. Περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή των μαθητών και real time application (εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο) από το τρίο του καλλιτέχνη, που αποτελούν ο Κώστας Αντωνόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα) και ο καθηγητής του Δ.Ω.Κ. Νίκος Πανταζόγλου (ηλεκτρικό μπάσο).

Θα καλυφθούν τα εξής θέματα: 1) Η ιστορία της Τζάζ μουσικής και ο ρόλος του ντράμερ σε αυτήν, 2) Τα Drums ως συνοδευτικό όργανο στην Τζάζ μουσική (στην ενότητα αυτή η παρουσίαση θα γίνει με συνοδεία μπάντας), 3) Drum solos (στην ενότητα αυτή η παρουσίαση θα γίνει με συνοδεία μπάντας), 4) Βrushes (σκουπάκια), 5) Η εφαρμογή των rudiments σε τζάζ σόλο, 6) Προτεινόμενη δισκογραφία.

Είσοδος ελεύθερη!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα