Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Ομιλία του Χρήστου Στυλιανίδη για το μέλλον της Ευρώπης

Ημέρα:

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Καβάλα με δυνατότητα ερωταπαντήσεων για το μέλλον της Ευρώπης, της εσωτερικής ασφάλειας και τις μεταναστευτικές ροές στην χώρα μας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας (7/5) στο ξενοδοχείο «Λούσυ», θα είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για λόγους ασφαλείας να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο https://Citizens-Dialogue-Kavala.temwork.fr

Το θέμα της ομιλίας του κ. Στυλιανίδη

Θέμα της ομιλίας του κ. Στυλιανίδη θα είναι «Η Ευρώπη της αλληλεγγύης και η πρόταση rescue για αναβάθμιση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας», ενώ τον διάλογο θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. «Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, καθώς ο κ. Στυλιανίδης στάθηκε αρωγός στην χώρα μας και έχει βοηθήσει σημαντικά την Ευρωπαϊκή Ένωση», σημείωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/5) ο  αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Εμμανολούδης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του Citizen Dialogue (Διάλογος Πολιτών) η παρουσία του Ευρωπαίου επιτρόπου στην Καβάλα

«Άλλωστε ο κ. Στυλιανίδης σαν επίτροπος, ουσιαστικά είναι υπουργός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ είναι πρώτη φορά που επισκέπτεται την Καβάλα και το Τ.Ε.Ι., καθώς και τη Βόρεια Ελλάδα και γίνεται στο πλαίσιο των επισκέψεων του Citizen Dialogue (Διάλογος Πολιτών)», συμπλήρωσε ο αντιπρύτανης του Τ.Ε.Ι.

Ο κ. Στυλιανίδης θα μιλήσει για μισή περίπου ώρα και για μιάμιση ώρα θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό, ερωτήσεις που θα αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και ζητήματα της αρμοδιότητας του. Θα τοποθετηθεί σε θέματα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ενδεχομένως κάποια στιγμή να διαλυθεί, να μην υπάρχει κοινό νόμισμα, αλλά και θα απαντήσει στις ανησυχίες των πολιτών για το μεταναστευτικό και τα προβλήματα που προκαλούνται από τους μετανάστες.

Βράβευση του κ. Στυλιανίδη από την Σύγκλητο του Τ.Ε.Ι. – Θα συναντηθεί με τη δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Καταληκτικά ο κ. Εμμανολούδης είπε ότι την Δευτέρα (7/5) θα βραβευτεί ο κ. Στυλιανίδης από την Σύγκλητο του Τ.Ε.Ι. στο Φουαγιέ του Τ.Ε.Ι. στις 11.30 το πρωί ενώ την ίδια ημέρα θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς  παράγοντες, όπως με την δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

«Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε έναν τέτοιο άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά για ολόκληρη την Οικουμένη», επισήμανε στο τέλος των δηλώσεών του ο κ. Εμμανολούδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...

Θα στενάξει η Καβάλα από το κυκλοφοριακό το καλοκαίρι

Νίκος Ίμβρος: Για μας τους κατοίκους της πόλης, έτσι...

Όλα είναι έτοιμα για την 19η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Πανέτοιμη δηλώνει, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Μαυρομμάτη, η...

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα...