Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γερμανία και Ρουμανία στο Δημαρχείο Καβάλας

Ημέρα:

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Ρουμανίας επισκέφθηκαν την Δευτέρα (7 Νοεμβρίου) το Δημαρχείο Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με θέμα: «Healthy, Fit and Never Quit».

Τους 20 μαθητές και τους συνοδούς τους ξενάγησαν στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου και μίλησαν για την ιστορία της Καβάλας, του Δημαρχείου και άλλων εμβληματικών κτηρίων της πόλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, και η Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Ανθή Χατζηφρατζή.

Επίσης, τους υποδέχτηκαν και τους καλωσόρισαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου, Ανέστης Δημητριάδης, και η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη, οι οποίοι, ως γονείς παιδιών που παρακολουθούν το Πρόγραμμα, φιλοξενούν δύο από τους ξένους μαθητές.

«Οικοδεσπότης» του Προγράμματος είναι το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Οι ξένοι μαθητές ήρθαν στην Καβάλα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και θα αναχωρήσουν για τις χώρες τους το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Θα επισκεφθούν το Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, τη Λυδία, το Κεφαλάρι, τη Θεσσαλονίκη και την περιοχή της χερσονήσου της Παναγίας. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, θα ασχοληθούν με τη δημιουργία κόμικς, το Θέατρο, το υγιεινό μαγείρεμα και τη βιολογική τυροκομία.

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νo 1 στην Ελλάδα η RE/MAX Choice του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη

Νέες μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο Ανακοινώθηκαν από τη RE/MAX...

Καβάλα: Δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε 4 παιδιά

Ποινική δίωξη σε βάρος νηπιαγωγού βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου...

Νέες εγκαταστάσεις και νέα φιλοσοφία για τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών,...