Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας ανακοινώνονται τα εξής:

Το τμήμα Γ2/Κομμωτικής αναστέλλει τη “δια ζώσης” λειτουργία του λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid19, με γνωμοδότηση του Νομιάτρου ΠΕ Καβάλας, κ. Χρήστου Παπαδόπουλου και συνακόλουθη απόφαση της ΔΔΕ Καβάλας.

Από αύριο και μέχρι την 26η Φεβρουαρίου τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως σύμφωνα με το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα (Έναρξη: 08:30, Λήξη: 14:00). Ευχόμαστε περαστικά στα παιδιά που νοσούν και στους συγγενείς τους. Επισημαίνουμε, όμως, για μια ακόμη φορά την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη για αυστηρή τήρηση των έκτακτων υγειονομικών μέτρων στο σχολείο, αλλά και έξω από αυτό.

Ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων, της αίθουσας του τμήματος και του εργαστηρίου Κομμωτικής. Τα υπόλοιπα τμήματα συνεχίζουν κανονικά και μέχρι νεωτέρας (ευχόμαστε να μη χρειαστεί) τη “δια ζώσης” λειτουργία με αυστηρή τήρηση των μέτρων. Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά πως αν μαθητής/-τρια έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ή νοσήσει για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία … κάθεται σπίτι κι ενημερώνει το σχολείο.

Ο Διευθυντής

spot_img

Διαφημίσεις