Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Εξώδικο για την λειτουργία των σχολείων ετοιμάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Θάσου

Ακολούθησε μας

Εξώδικη διαμαρτυρία – αναφορά σχετικά με την λειτουργία των σχολικών μονάδων στη Θάσο, προετοιμάζεται να καταθέσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Θάσου.

Σχετικά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αξιότιμοι γονείς.

Η στιγμή και η κρισιμότητα της απαιτεί συλλογική δράση

Με το ακόλουθο έγγραφο που αποτελεί εξώδικη διαμαρτυρία- αναφορά παντός υπευθύνου ζητάμε από όλους τους γονείς να υπογράψουν. Η υπογραφή σας ενέχει θέση θετικής ψήφου γενικής συνέλευσης σε όλο αυτό το θέατρο παραλόγου της απόφασης τους περί λειτουργίας σχολικών μονάδων.

Μπορείτε να υπογράψετε ηλεκτρονικά γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας στα σχόλια.

Το έγγραφο για τις φυσικές υπογραφές σας θα είναι διαθέσιμο από την Δευτέρα 22/2 στις 10.00πμ μέχρι και την Τετάρτη 24/2 στις 17.00 μμ προκειμένου να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα ακρόασης στην Καβάλα.

Ταυτόχρονα το ΔΣ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους υπόλοιπους συλλόγους προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα πιο συλλογική φωνή διαμαρτυρίας.

Κείμενο εξώδικης διαμαρτυρίας- αναφοράς.

Με το παρόν έγγραφο καταθέτουμε εξώδικη διαμαρτυρία- αναφορά παντός υπευθύνου μετά την απόφαση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπουργείων σχετικά με την λειτουργία των σχολικών μας μονάδων στο νησί μας. Με επιβεβαιωμένα άνω των 50 κρουσμάτων, με εστία πυροδότησης της διασποράς του ιού από τα σχολεία, μετά από επιστολές διαμαρτυρίας, εκκλήσεις, δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ είμαστε υποχρεωμένοι ως γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας να αναζητήσουμε ευθύνες για την ανεκδιήγητη απόφαση που ουσιαστικά αποτελεί έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και κατ’ επέκταση όλης της τοπικής μας κοινωνίας

Ζητούμε άμεσα την αναστολή σχολικών μονάδων μέχρι να υπάρξει επιδημιολογική ύφεση

Την διερεύνηση της τυχόν ολιγωρίας και χρονοβόρας λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού από την ώρα που εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα σε σχολείο του Πρίνου.

Ακολουθούν τα σχετικά έγγραφα και το ιστορικό όλης της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης που μας οδήγησαν στη σύνταξη του παρόντος έγγραφου

σ.σ. Η ανακοίνωση είναι αναρτημένη στο παρακάτω link για όποιον επιθυμεί να υπογράψει στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας: https://www.facebook.com/gelthassos/posts/2932774953713798

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα