Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου Γυμνάσια και Λύκεια

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Με ομόφωνη απόφαση των λοιμωξιολόγων ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της χώρας.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στις «κόκκινες περιοχές» κλειστά θα παραμείνουν τα Λύκεια ενώ τα Γυμνάσια θα λειτουργήσουν κανονικά.

«Για τις κόκκινες περιοχές εισηγηθήκαμε να λειτουργήσουν μόνο τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα μείνουν κλειστά», είπε χαρακτηριστικά.

Στις περιοχές οι οποίες βρίσκονται σε αυστηρό lockdown σύμφωνα με την κ. Παπαευαγγέλου τα μαθήματα για τους μαθητές του Λυκείου θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.
Η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία θα γίνει με αυστηρά μέτρα ενώ αναμένεται στην πλατφόρμα για δωρεάν τεστ να προστεθούν εκτός από τους εκπαιδευτικούς και οι μεγαλύτεροι μαθητές ώστε να μπορούν όποτε το επιθυμούν και με την συγκατάθεση των γονέων τους να υποβάλλονται σε τεστ.

Για το κυνήγι

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ν. Χαρδαλιάς συνεχίζεται η απαγόρευση του κυνηγιού, με εξαίρεση το κυνήγι αγριόχοιρου στις Π.Ε. Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι το κυνήγι επιτρέπεται για μόνο μέχρι 4 άτομα. Στους παραβάτες, εκτός από τα προβλεπόμενα πρόστιμα θα επιβάλλεται αφαίρεση της άδειας κυνηγιού και απαγόρευση έκδοσης νέας για τα επόμενα 3 χρόνια.

spot_img

Διαφημίσεις