Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Υποτονική μέχρι τώρα η κίνηση στις λαϊκές αγορές

Ημέρα:

spot_img

Σωτήρης Ιωαννίδης: Δεν αυξήθηκαν οι τιμές στα φρούτα και στα λαχανικά

«Μέχρι τώρα θα έλεγα ότι η κίνηση δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μία υποτονικότητα θα έλεγα ότι την χαρακτηρίζει. Δεν είμαστε όμως απαισιόδοξοι, καθώς περιμένουμε και τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα δοθούν και τα δώρα, αλλάζει ο καιρός προς το καλύτερο, άρα και η διάθεση των καταναλωτών, ώστε να αλλάξει λίγο η κίνηση στην αγορά γενικά, αλλά και στις λαϊκές».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Σωματείου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Καβάλας, Σωτήρης Ιωαννίδης, αναφορικά με την υφιστάμενη κίνηση, αλλά και αυτήν που αναμένεται να καταγραφεί εντός της Μεγάλης Εβδομάδας στις λαϊκές αγορές της περιοχής μας. 

«Δεν έχουν αυξηθεί οι τιμές ούτε στα φρούτα, ούτε στα λαχανικά, στα δικά μας τα είδη εμπορικά – βιομηχανικά προϊόντα οι τιμές είναι σταθερές…»

Όσον αφορά το αν υπάρχουν γενικότερα αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε: «Όχι δεν έχουν αυξηθεί ούτε στα φρούτα, ούτε στα λαχανικά, στα δικά μας τα είδη εμπορικά – βιομηχανικά προϊόντα οι τιμές είναι σταθερές, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αύξηση ειδικά αυτή την περίοδο που μιλάμε, οπότε θεωρώ ότι όσον αφορά το κομμάτι αυτό δεν νομίζω ότι ο κόσμος που θα κατεβεί στη λαϊκή αγορά θα έχει να αντιμετωπίσει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό το οποίο γνώριζε και ήξερε, τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε και θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα γιατί δεν έχει γίνει και κάτι το ιδιαίτερο, το οποίο θα μας οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση».

«Ειδικά από τότε που καταργηθήκαν τα δώρα στα χρόνια της κρίσης, στις γιορτές για μας δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό…»

«Ευελπιστούμε να βγει ο κόσμος στις γιορτές, να ψωνίσει. Βέβαια για τα εμπορικά – βιομηχανικά προϊόντα το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν για εμάς το εορταστικό, αλλά ήταν υποτονικό. Δεν νομίζω ότι τελευταία μέρα δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο θα κατεβεί ο κόσμος να πάρει πράγματα του δικού είδους. Θα αγοράσει τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι, φρούτα, λαχανικά κλπ. Το θέμα του Σαββάτου για εμάς έχει τελειώσει. Έχουμε όμως κι άλλες λαϊκές στις οποίες θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκεί θα κινηθούμε. Ειδικά από τότε που καταργήθηκαν τα δώρα στα χρόνια της κρίσης, στις γιορτές για μας δεν βλέπω κάτι το διαφορετικό», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Ιωαννίδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρέχει και δεν… προλαβαίνει η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Καβάλας

Κυριάκος Σταυρίδης: Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα ανάλογα οχήματα που...

Διακρίσεις μαθητών από την Καβάλα σε Φεστιβάλ ρομποτικής

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στη Ξάνθη στους...

Πρώτη δύναμη η ΔΚΜ στο ΤΕΕ Αν. Μακεδονίας

Από την Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Ποδηλατοδρομία στον δήμο Παγγαίου

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης σε συνεργασία με τον...

Ζητούν ενημέρωση για την χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής στην Καρβάλη

Κάλεσμα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να βρεθούν στην...

«Παλεύουν» στην Παναγία με την ελεγχόμενη στάθμευση

Για την πορεία της ελεγχόμενης στάθμευσης στην χερσόνησο της...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού: Δεν ξεχνώ»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος...