Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Πρώτη Πανελλαδικά η RE/MAX Choice για την προβολή της περιοχής

Ημέρα:

spot_img

Οι καινοτόμες ιδέες του Ομίλου εταιρειών Κουρτίδη αναγνωρίζονται

Ένα πολύ ιδιαίτερο πανελλήνιο βραβείο απέσπασε η κτηματομεσιτική εταιρεία RE/MAX Choice, μέλος της Kourtidis Group, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την  Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος. Οι διαρκείς προσπάθειες και ενέργειες του ομίλου Κουρτίδη συνολικά για προώθηση και προβολή όλων των περιοχών που δραστηριοποιείται, γίνονται πλέον αισθητές σε όλη την Ελλάδα και φέρνουν αποτελέσματα και βραβεύσεις. Η Διοίκηση του ομίλου παρέλαβε το 1ο  βραβείο στη κατηγορία «Προβολή Περιοχής», σε μια ξεχωριστή εκδήλωση της Ε.Π.Π.Α. που πραγματοποιήθηκε στο President Hotel στην Αθήνα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου. Μια εξαιρετικά σημαντική δεξίωση με βραβεύσεις για την προβολή περιοχών και ακινήτων, την κτηματομεσιτική αγορά και την κοινωνική προσφορά, όπου συμμετείχαν εκλεκτοί καλεσμένοι και επαγγελματίες του κλάδου.

Η RE/MAX Choice είναι η πολυβραβευμένη κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, του ομίλου – ηγέτη στους τομείς του Real Estate, των Κατασκευών, του Τουρισμού και των Επενδύσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Με κορωνίδα του Ομίλου την Παραλία Οφρυνίου αλλά και την ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Νέα Ηρακλείτσα και Θάσο, μέσα από οργανωμένες προσπάθειες και πρωτοποριακές ενέργειες, πρωταρχικός στόχος της είναι πάντα και η ανάπτυξη, η προώθηση και η προβολή του τόπου.

Βίντεο με τις ομορφιές και δραστηριότητες της περιοχής, συνεχείς παρουσιάσεις του τόπου ως έναν νέο τουριστικό προορισμό στον χάρτη της Ευρώπης, επαγγελματικές συναντήσεις με περιηγήσεις στα ιστορικά αξιοθέατα, παραγωγή ποντιακού τραγουδιού με το όνομα «Τούζλα» που εξυμνεί την πλούσια ιστορία της περιοχής και το φυσικό της κάλος, συμμετοχή σε εκθέσεις που περιλαμβάνουν και την ανάδειξη της περιοχής είναι κάποιες από τις σπουδαίες και συντονισμένες προσπάθειες που ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή και οδήγησαν την Kourtidis Group στην κορυφή των αποτελεσμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η ενέργεια που ξεχώρισε και απέσπασε πολλά συγχαρητήρια, ήταν αυτή της νέας εφαρμογής KAVALA EXPERIENCE. Ο όμιλος Κουρτίδη και η RE/MAX Choice, με δραστηριότητα σε μεγάλο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία ξενάγησης όπου ο επισκέπτης,  μέσα σε ένα μοναδικό ηχητικό περιβάλλον, μπορεί να ανακαλύψει όλα όσα αναζητά για την περιοχή, ακόμη και τη διαμονή του.

«Είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς η συγκεκριμένη διάκριση, καθώς αυτό το όμορφο επιχειρηματικό ταξίδι ξεκίνησε με βασικό μας στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη της μαγευτικής περιοχής μας. Ένας τόπος που μεγαλώσαμε, που δημιουργούμε και χαίρομαι να τον βλέπω να εξελίσσεται» αναφέρει κατά την βράβευση ο Πρόεδρος της Kourtidis Group και Broker/Owner της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης. Παράλληλα, η  αντιπρόεδρος του ομίλου και Broker/Owner της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα δήλωσε πως «Η διάκριση αυτή είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή για εμάς καθώς με χαρά βλέπουμε να ανταμείβονται οι προσπάθειες για τον τόπο που τόσο πολύ αγαπάμε. Να είστε σίγουροι ότι η επιχειρηματική μας δραστηριότητα θα συνεχίσει παράλληλα με την προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής».           

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας επιδιώκοντας την εξωστρέφεια και τον καλλιτεχνικό...

Αναγκαία η εκβάθυνση του λιμανιού της Καβάλας

Χρήστος Τζανάκος: Το βάθος διαφοροποιείται από τις αφιξοαναχωρήσεις των...

Τουριστικό «κενό» μετά το Πάσχα στη Θάσο

Πάρης Παρασχούδης: Είναι αναμενόμενο, γιατί η αγορά είναι προσανατολισμένη...

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024» της Καβάλας

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024", οι οποίες θα...

Energean: Έκτη ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτήν την φορά στην Αίγυπτο

Την έκτη της ανακάλυψη κοιτάσματος φυσικού αερίου στην Ανατολική...

Με σαράντα εκδηλώσεις η «Λευκή Νύχτα» στην Καβάλα

Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που θα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους ανάβουν φωτιά στην ύπαιθρο

Κυριάκος Μανδρανής: Είναι κλιμακωτά ανάλογα με τον δείκτη επικινδυνότητας...