Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Νο1 στην Ελλάδα η RE/MAX Choice του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Ημέρα:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 22ο Πανελλαδικό συνέδριο της RE/MAX Greece

Με τεράστια συμμετοχή και σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε το  22ο Πανελλαδικό συνέδριο της RE/MAX Ελλάς στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μάιου και το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ – HELEXPO. Ήταν ένα διήμερο με εξαιρετικές εισηγήσεις και σπουδαίους ομιλητές, στο οποίο έδωσαν το παρών περισσότερα από 500 μέλη του δικτύου από κάθε σημείο της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και όλη η ομάδα συνεργατών της RE/MAX Choice, η οποία γιόρτασε τις νέες σπουδαίες επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς, στην εντυπωσιακή βραδιά απονομής βραβείων που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Στη λαμπερή εκδήλωση «Night of the Stars Gala», παρέλαβαν τα βραβεία τους όλα τα μέλη και τα γραφεία του δικτύου της RE/MAX Ελλάς που ξεχώρισαν το 2023. Για την RE/MAX Choice η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γραφείο της Παραλίας Οφρυνίου κατέκτησε την «1η θέση σε Παραγωγή» στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα, για πρώτη φορά, έφτασε στην κορυφή και στην κατηγορία των Πράξεων. Εξίσου σημαντικές ήταν και οι υπόλοιπες διακρίσεις που έλαβε με τα γραφεία, τις ομάδες και τους συνεργάτες να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους για όλα όσα κατάφεραν.

Το γραφείο της RE/MAX Choice Καβάλας κατέκτησε την 3η θέση Πανελλαδικά

Η RE/MAX Choice Δράμας κατέκτησε την 13η θέση

Η RE/MAX Choice Σερρών κατέκτησε την 14η θέση

Στην κατηγορία των Team Leaders κατέκτησε μια σπουδαία πρωτιά για τη χώρα, καθώς ομάδα της RE/MAX Choice  στην Παραλία Οφρυνίου είναι η πρώτη ομάδα συνεργατών στην Ελλάδα που κατάφερε να λάβει το παγκόσμιο βραβείο της RE/MAX, «Diamond». Παράλληλα, με πολύ υψηλές θέσεις διακρίθηκαν και οι υπόλοιποι Σύμβουλοι Ακινήτων της.

Οι μεγάλες αυτές διακρίσεις είναι ακόμη μια απόδειξη του κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών της RE/MAX Choice. Η πολυβραβευμένη κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, διαθέτει 6 γραφεία σε Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Ν. Ηρακλείτσα, Σέρρες, Δράμα και στο νησί της Θάσου και κατέχει ισχυρή παρουσία στον χώρο των αγοραπωλησιών για περισσότερο από μια δεκαετία.

Το διήμερο συνέδριο της RE/MAX Ελλάς αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για όλα τα μέλη του δικτύου να συναντηθούν για ακόμη μία φορά, να μοιραστούν σκέψεις, δυνατές εμπειρίες αλλά και ιδέες. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο εισηγήσεις που ενέπνευσαν όλους τους συμμετέχοντες. Ο κ. Στέλιος Σαμολαδάς, Regional Director της RE/MAX Ελλάς, ο κ. Gil Li-ran Coach και Trainer από την RE/MAX Israel, ο κ. Dario Castiglia Regional Owner της RE/MAX Italy και ο κ. Alfonso Cassarino Team Leader της RE/MAX Class 5 από την Ιταλία, εξέφρασαν το επιχειρηματικό τους πνεύμα και όραμα και μίλησαν για τις δυνατές εμπειρίες που προσφέρει η οικογένεια της RE/MAX. Στη συνέχεια, οι κορυφαίοι Σύμβουλοι Ακινήτων του δικτύου μίλησαν για τις σπουδαίες εμπειρίες που τους προσφέρει η δουλειά τους αλλά και για τα μυστικά της επιτυχίας τους. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και η Team Kariani από την RE/MAX Choice, που κρατά σταθερά τη θέση της στην κορυφή. Τέλος, το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τον σπουδαίο ομιλητή και Deputy Director της Regeneration κ. Κωνσταντίνο Κίντζιο, ο οποίος ευαισθητοποίησε το κοινό σε έναν πραγματικά εξαιρετικό και πρωτότυπο διάλογο με τον κ. Σαμολαδά.

Ο Broker/Owner της RE/MAX Choice κ. Νίκος Κουρτίδης, με δηλώσεις του εξέφρασε τη συγκίνησή του αναφέροντας: «Ζούμε πραγματικά μοναδικές στιγμές με όλους τους συνεργάτες μας, που με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα καταφέραμε να φτάσουμε την RE/MAX Choice για ακόμη μία χρονιά στην κορυφή. Ευχαριστούμε την RE/MAX Ελλάς για την φιλοξενία και για όλη αυτή τη σπουδαία διοργάνωση».

Η κ. Κωνσταντίνα Δημητρόβα, Broker/Owner της RE/MAX Choice, συμπλήρωσε από την πλευρά της: «Το διήμερο αυτό νιώσαμε όλοι, ακόμη μία φορά πόσο ισχυρή και ενωμένη είναι η μεγάλη οικογένεια της RE/MAX. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μας, μετά από κόπο κατορθώνει τέτοιες πρωτιές. Ευχαριστούμε την RE/MAX Ελλάς για όλα όσα συνεχίζει να μας προσφέρει».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...