Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Περισσότερα καταστήματα της Καβάλας συμμετέχουν στην Black Friday

Ημέρα:

spot_img

Πολλά περισσότερα από πέρυσι είναι τα καταστήματα της αγοράς της Καβάλας που θα συμμετάσχουν στην Black Friday, την Παρασκευή (23/11), σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ”Ενήμερο” ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης.

”Ως οφείλαμε και μετά από το διοικητικό συμβούλιο που έγινε πριν από περίπου έναν μήνα, αποφασίσαμε για τον τρόπο, ώστε κι εμείς να κερδίσουμε κάτι από την προωθητική ενέργεια που διαρκώς μεγαλώνει κι ακούει στο όνομα Black Friday”, τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Λεμονίδης.

”Σίγουρα είναι κάτι που αρχίζει δειλά – δειλά να αναπτύσσεται και στην περιοχή μας”

”Κάναμε πρόσφατα μια συνάντηση με την αρμόδια αντιδήμαρχο Καβάλας την κ. Φραντζεσκάκη. Από τον δήμο μας βοήθησαν όσον αφορά το επικοινωνιακό μέρος, δηλαδή τη χορηγούμενη διαφήμιση, αλλά και για άλλα πράγματα, στα οποία είναι δίπλα μας. Στη Black Friday θα συμμετάσχουν και οι καφεζυθοπώλες με αρκετά events στα καταστήματά τους. Σίγουρα είναι κάτι που αρχίζει δειλά – δειλά να αναπτύσσεται και στην περιοχή μας. Μη ξεχνάμε ότι πέρυσι ήταν λίγα τα καταστήματα που μετείχαν στη Black Friday με χαμηλές τιμές. Φέτος ήδη έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες μικρά καταστήματα να μπαίνουν στο παιχνίδι των καλύτερων τιμών, οπότε νομίζω ότι θα είναι μια μέρα κατά την οποία οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν καλά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές στην αγορά μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Το εκπτωτικό δεκαπενθήμερο κινήθηκε πτωτικά περίπου 10 – 15% στην πόλη μας – Ελπίδες για ανάκαμψη στη διάρκεια του Δεκεμβρίου

Ερωτηθείς αναφορικά με την κίνηση που καταγράφηκε στη διάρκεια του εκπτωτικού δεκαπενθημέρου, αλλά και για το τι περιμένει η τοπική αγορά από τον Δεκέμβριο, ο Βασίλης Λεμονίδης απάντησε: ”Το εκπτωτικό δεκαπενθήμερο κινήθηκε πτωτικά περίπου 10 – 15% στην πόλη μας και 20% σε πανελλαδικό επίπεδο σε σχέση με πέρυσι. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακόμη και με τις πολύ καλές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις με νέες παραλαβές, οι πολίτες δυσκολεύονται με βασικό λόγο ότι η δύναμη τους η καταναλωτική έχει μειωθεί τόσο πολύ, οπότε τα δικά μας προϊόντα έχουν γίνει είδη πολυτελείας, καθώς οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν αλλάξει και ο κόσμος έχει στραφεί στα είδη πρώτης ανάγκης. Για την ώρα αυτό δεν φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει. Ο Δεκέμβριος από την άλλη είναι ένας μήνας εορταστικός. Οι εκδηλώσεις θα είναι λίγο καλύτερες από πέρυσι με συναυλίες και περισσότερα events κι εμείς είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και σε επάρκεια αγαθών για να υποδεχθούμε τους καταναλωτές. Στις 29 Νοεμβρίου θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου με θέμα το εορταστικό ωράριο, το οποίο, όπως εκτιμώ, θα αρχίσει στις 17 Δεκεμβρίου”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...