Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι επιβάτες προτιμούν τα εξπρές δρομολόγια Καβάλας – Θεσσαλονίκης

Ημέρα:

spot_img

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του επιβατικού κοινού στα εξπρές δρομολόγια του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, τα οποία υπερδιπλασιάστηκαν από τις 15 Ιουνίου και μετά φτάνοντας συνολικά τα επτά, από τρία που ήταν πριν.

Όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Κώστας Πανταζής, τα σχόλια του επιβατικού κοινού για τη συγκεκριμένη αλλαγή είναι πολύ θετικά και προτιμούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια, τα οποία είναι σίγουρα πιο σύντομα και ξεκούραστα.

Η διάρθρωση των δρομολογίων

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια εξπρές για τη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται από τις 7 το πρωί ανά δυο ώρες και στις μονές ώρες, δηλαδή το επόμενο είναι στις 9, στις 11 κ.ο.κ. Όσον αφορά στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης μέσω Νέας Περάμου έχουν υπάρξει κι εκεί αλλαγές στις ώρες. Για παράδειγμα το πρωινό στις 7 έχει μεταφερθεί στις 8, των 11 στις 12 κλπ. Επίσης, τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη γραμμή από τέσσερα έχουν ανέλθει συνολικά στα πέντε στη διάρκεια των θερινών μηνών. Τα δρομολόγια Καβάλας – Θεσσαλονίκης μέσω Ελευθερούπολης και των χωριών του Παγγαίου, πραγματοποιούνται τις ζυγές ώρες, δηλαδή στις 6 το πρωί, στις 8, στις 10 κ.ο.κ.

Η γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης παραμένει η ναυαρχίδα του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ.

Για άλλη μια φορά ο κ. Πανταζής υπογράμμισε με έμφαση ότι η γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης συνεχίζει να αποτελεί τη ναυαρχίδα του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. και μάλιστα με τιμές χαμηλές, καθώς δεν έχουν αυξηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης, το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας έχει στη διάθεση του 30 ολοκαίνουργια λεωφορεία τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, παρέχοντας έτσι στον επιβάτη ασφάλεια, ταχύτητα, άνεση, που σε συνδυασμό με επτά δρομολόγια εξπρές καλύπτει τις ανάγκες όλων καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Πιο πάνω ο φετινός Ιούλιος από αυτόν του 2018 – Πιο κάτω ο Ιούνιος – Απόλυτα ικανοποιητικός αναμένεται ο Αύγουστος

Όσον αφορά γενικότερα την κίνηση που καταγράφηκε στην διάρκεια του Ιουλίου, αυτή ήταν ικανοποιητική, σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο κ. Πανταζής. Μάλιστα ο Ιούλιος είχε λίγο μεγαλύτερη κίνηση από τον αντίστοιχο μήνα του 2018, παρά το γεγονός ότι κάποιες από τις ημέρες του, λόγω των βροχοπτώσεων η κίνηση ήταν πεσμένη. Αντίθετα ο Ιούνιος ήταν λίγο πιο κάτω από τον περσινό αντίστοιχο μήνα, όσον αφορά την κίνηση. Ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. εκτίμησε ότι ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας για το φετινό καλοκαίρι.

Εξαιρετική πορεία καταγράφει η γραμμή Καβάλας – Αμμολόφων – Στα ίδια με πέρυσι επίπεδα η γραμμή Καβάλας – Αθήνας

Όσον αφορά τα δρομολόγια των υπολοίπων γραμμών, αυτή της Καβάλας – Αθήνας, κινείται στα ίδια με πέρυσι, χωρίς να υπάρχουν σημαντικές μεταβολές στην κίνηση. Εξαιρετική πορεία καταγράφει η γραμμή Καβάλας – Αμμολόφων, η οποία έχει ενισχυθεί και το επιβατικό κοινό την προτιμά πολύ, καθώς τα δρομολόγια εκτελούνται ανά μια ώρα. Οι γραμμές για Δράμα και Ξάνθη είναι λίγο πεσμένες, ενώ οι γραμμές που παρουσιάζουν μεγάλη πληρότητα είναι αυτές για Κεραμωτή και Παληό – Νέα Πέραμο.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται τις περισσότερες φορές έκτακτα δρομολόγια

Σχετικά με το αν εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια, ο κ. Πανταζής δήλωσε πως όποτε χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης και αντίστροφα, αυτό γίνεται, καθώς υπάρχουν πάντα λεωφορεία που είναι stand by ειδικά Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή, οπότε και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από το επιβατικό κοινό, το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, έχει μια πολύ καλή εικόνα για το προσωπικό και την εξυπηρέτηση που αυτό παρέχει.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...