Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Ανέστης Τσουρουκίδης: Αν η κατάσταση συνεχιστεί για 15 ακόμη ημέρες έχουμε τελειώσει

Ακολούθησε μας

spot_img

Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων, καθώς από το κλείσιμο των τραπεζών και μετά δεν έχουν στην ουσία καθόλου μεταφορικό έργο!

Την δραματική κατάσταση που βιώνουν οι συνάδελφοί του, περιέγραψε στον «Ενήμερο», ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Βορείου Ελλάδας, Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Αν η κατάσταση συνεχιστεί για 15 ακόμη ημέρες έχουμε τελειώσει…»

«Η κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες είναι τρομερή. Είμαστε σε πλήρη απόγνωση. Δεν μπορούμε να κινηθούμε για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα δεν μπορούμε να βάλουμε πετρέλαιο, διότι πρέπει να γίνει άμεσα η πληρωμή στο πρατήριο. Έχουμε πρόβλημα με τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε, διότι όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπέζης. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί για 15 ημέρες ακόμη, έχουμε τελειώσει πλέον σαν κλάδος. Δεν θα έχουμε ούτε τα στοιχειώδη για εμάς, όχι για να πληρώνουμε φόρους κι υποχρεώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «Ενήμερο» ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

«Είναι παγωμένα τα πάντα! Δεν κινείται τίποτα»

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Βορείου Ελλάδας, επισήμανε ότι πλέον οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να βγάλουν εισιτήριο με πλοίο για να ταξιδέψουν για παράδειγμα στην Ολλανδία, καθώς οι διαδικασίες που απαιτούνται το καθιστούν απαγορευτικό.

«Είναι παγωμένα τα πάντα! Δεν κινείται τίποτα. Όλες οι μεταφορές έχουν ανασταλεί. Δεν υπάρχει πια μεταφορικό έργο! Εμείς μεταφέρουμε από τα λιμάνια προς τα εργοστάσια πρώτες ύλες. Όταν δεν υπάρχουν εμπορεύματα δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Έχουμε προβλήματα ακόμη και με εταιρείες που συνεργαζόμαστε εδώ και είκοσι χρόνια. Πιστεύω ότι τελικά θα βρεθεί λύση, για να ηρεμήσουν οι πάντες», τόνισε καταληκτικά ο Ανέστης Τσουρουκίδης.

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα