Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δωρεά της «Θερμοπλαστικής ΑΒΕΕ» στην Παιδόπολη Καβάλας

Ακολούθησε μας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς τον κύριο Κωνσταντίνο Μπαλόγλου και ξεχωριστά το κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.» με έδρα τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, για την σημαντική στήριξη, των σκοπών και του σημαντικού Εθελοντικού – Κοινωνικού έργου μας.

Συγκεκριμένα η εταιρία «ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.», στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας που πάντα δείχνει, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, μας Δώρισε τέσσερα εξωτερικά κουφώματα PVC (μαζί με ρολά και σήτες) καθώς και μία πόρτα ασφαλείας.

Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, καλύπτοντας ό,τι μας ζητηθεί σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα Ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος Νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Π. Π. Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη). Γι αυτά τα παιδιά που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, μόνα τους (χωρίς κάποιον να τα στηρίζει), το Σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ψυχικά και υλικά.

Σήμερα, που οι κοινονικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επιρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που θα μετέχουν στην Κοινωνία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Παναγιώτης Αγαπητός Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα