Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H VITEX A.E. στηρίζει την πρωτοβουλία δράσης COVID-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Ημέρα:

spot_img

Στην VITEX A.E από την αρχή της πανδημίας στηρίζουμε έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19. Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη μας ως ενεργός εταιρικός πολίτης, υποστηρίζουμε την Πρωτοβουλία Δράσης Covid-19 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας το ΙΣΝ προχώρησε σε δωρεά, ύψους €16.4 εκατομμυρίων,  για τη δημιουργία χώρων που θα στεγάσουν  συνολικά 174 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία της χώρας μας, από την Αττική μέχρι τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία και την Κρήτη,. Η πρωτοβουλία χτίστηκε πάνω στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με στόχο την ενίσχυση της ετοιμότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι νέες κλίνες αναμένεται να εξυπηρετούν περισσότερους από 6,500 ασθενείς ετησίως.

Η VITEX προσφέρει δωρεάν οικολογικά χρώματα με αντιμικροβιακές ιδιότητες τα οποία θα προστατεύσουν πάνω από 20,000 τ.μ. στις νέες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Η δωρεά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με την εφαρμογή ταχύτατων διαδικασιών αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Η νέα αυτή ενέργεια της VITEX έρχεται επιπλέον και σε συνέχεια της προσφοράς δωρεάν χρωμάτων για την αναβάθμιση και άλλων χώρων σε 12 Νοσοκομεία στην Ελλάδα (ΑΧΕΠΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΘΡΙΑΣΙΟ, ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ, ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ) και σε χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιούμαστε (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία).

Σχετικά με την VITEX Α.Ε.

Η VITEX Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων για τους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), των ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), της εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTherm) και των ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria). Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη, η Vitex A.E. προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού. Από το 1932 η Vitex A.E. λειτουργεί με ξεκάθαρη δέσμευση για την παροχή βέλτιστης ποιότητας και υπηρεσιών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα με υπευθυνότητα στην αειφόρο ανάπτυξη. Πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για την περίοδο 2020 – 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το vitex.gr.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...