Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Καβάλα: Έκλεψαν ζάντες από επιχείρηση και τις πούλησαν σε άλλη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε...

ΚΑΒΑΛΑ: Δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των προγραμμάτων επισιτιστικής βοήθειας

Ακολούθησε μας

spot_img

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ε.Ε. 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών θα διενεργηθεί διανομή ροδάκινων μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί.

Τα σημεία διανομής είναι οι δήμοι που είτε είναι Επικεφαλείς Εταίροι είτε Εταίροι των Κοινωνικών Συμπράξεων. Ο Δήμος Καβάλας ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής ροδάκινων στους παρακάτω ωφελούμενους:

α) Οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης  που είναι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας, οι οποίοι με την επίδειξη της παραπάνω κάρτας, μαζί με το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) θα παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

β) Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Καβάλας (Δημοτική Ενότητα Καβάλας και Φιλίππων) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 

Οι δικαιούχοι για δική τους διευκόλυνση να έχουν μαζί τους σακούλες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού σταδίου Ανθή Καραγιάννη την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 9.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα