Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Ημέρα:

spot_img

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τα δρομολόγια των ferry boat στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου από την 1η Απριλίου. Παράλληλα, από τις αρχές Ιουνίου τα δρομολόγια στην συγκεκριμένη γραμμή θα αυξηθούν από τα τρία στα πέντε καθημερινά, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης, Νίκος Τσιλογιώργης.

«Θα μπορούσαν και από τον Πρίνο τα δρομολόγια να είναι πολύ περισσότερα το καλοκαίρι. Κάποια στιγμή, είχαμε φτάσει και τα οκτώ δρομολόγια ημερησίως. Θα το δούμε…»

«Κάθε 1η Απριλίου αλλάζουν τα δρομολόγια, δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο, απλά τα τρία δρομολόγια που έχουμε ημερησίως από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη θα επεκταθούν και για την Παρασκευή, το Σάββατο και για την Κυριακή, καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε δύο δρομολόγια Παρασκευή και Σαββατοκύριακα. Αυτό θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου οπότε όπως με ενημέρωσαν από το Λιμεναρχείο τα δρομολόγια στην καλοκαιρινή περίοδο στη γραμμή Καβάλας – Πρίνου θα είναι πέντε καθημερινά. Τα πέντε δρομολόγια φαντάζουν και είναι πραγματικά αρκετά, αλλά μη ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι η Θάσος δέχεται πάρα πολύ κόσμο, άρα θα μπορούσαν και από τον Πρίνο τα δρομολόγια να είναι πολύ περισσότερα. Κάποια στιγμή τα προηγούμενα χρόνια λίγο πριν την πανδημία, είχαμε φτάσει και τα οκτώ δρομολόγια ημερησίως. Θα το δούμε, πάντως τα δεδομένα είναι αυτά που προανάφερα», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας.

«Το νησί προετοιμάζεται για την θερινή περίοδο – Οι προκρατήσεις δείχνουν ότι και το 2024 θα είναι μία εξαιρετική χρόνια και ενδεχομένως να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ…»

Όσον αφορά την τουριστική κίνηση που αναμένεται να υπάρξει φέτος στη Θάσο, ο κ. Τσιλογιώργης επισήμανε: «Το νησί προετοιμάζεται για την θερινή περίοδο. Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για πολύ περισσότερο κόσμο φέτος, ακόμη και από το 2019 και το 2023, που ήταν δύο εκπληκτικές χρόνιες. Και πέρυσι ήτανε πάρα πολύ καλή χρονιά, όπως λένε οι άνθρωποι του τουρισμού στο νησί. Οι προκρατήσεις δείχνουν ότι και το 2024 θα είναι μία εξαιρετική χρόνια και ενδεχομένως να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ. Μετά το Πάσχα που φέτος πέφτει αργά θα ξεκινήσει ουσιαστικά και η τουριστική κίνηση. Το νησί αναπτύσσεται ραγδαία τουριστικά τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι οι υποδομές άντεξαν, θα δούμε κατά πόσο θα συμβεί αυτό και φέτος γιατί είναι πολύ σημαντικό οι υποδομές να αντέξουν. Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά και φέτος».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...