Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς τους Αμμολόφους

Ημέρα:

Από την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου θα εκτελούνται τα τακτικά δρομολόγια του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, από και προς τους Αμμολόφους του δήμου Παγγαίου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ., Κώστας Πανταζής, ήδη το περασμένο σαββατοκύριακο εκτελέστηκαν τα πρώτα δρομολόγια προς τον συγκεκριμένο προορισμό, με την επιβατική κίνηση να είναι ικανοποιητική.

Έξι δρομολόγια καθημερινά από και προς Αμμολόφους από την Παρασκευή– Θα εκτελούνται δρομολόγια και από Ελευθερούπολη προς Αμμολόφους

«Από την Παρασκευή (7/6) ξεκινάμε κανονικά τα δρομολόγια προς Αμμολόφους. Συνολικά θα είναι έξι δρομολόγια την ημέρα, μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Από εκεί και μετά θα διπλασιαστούν. Να σημειώσω ότι πλέον εκτελούνται δρομολόγια προς Αμμολόφους όχι μόνο από Καβάλα, αλλά και από Ελευθερούπολη. Τα δρομολόγιά μας προς Αμμολόφους αρχίζουν φέτος σχεδόν 10 μέρες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι. Αν και οι μαθητές ακόμη δίνουν εξετάσεις, βλέπουμε ότι υπάρχει μια επιθυμία του κόσμου, λόγω ζέστης, να μετακινηθεί προς τον δημοφιλή προορισμό των Αμμολόφων, αν και ακόμη, όπως διαπιστώσαμε, δεν έχουν ανοίξει όλα τα beach bar», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Πανταζής.

«Τα μηνύματα είναι καλά. Φαίνεται ότι ο τουρισμός θα είναι αυξημένος…»

Αναφορικά με το πως «βλέπει» ότι θα κινηθεί το φετινό καλοκαίρι για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ., ο πρόεδρός του επισήμανε: «Τα μηνύματα είναι καλά. Φαίνεται ότι ο τουρισμός θα είναι αυξημένος. Αυτό ελπίζουμε και εμείς, να έχουμε δηλαδή μια αυξημένη επιβατική κίνηση, ώστε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα. Είμαστε σε αυτόν τον δρόμο πλέον. Το μόνο πρόβλημά μας είναι στο νησί της Θάσου. Οι Βαλκάνιοι έρχονται με τα οχήματά τους εκεί, οπότε έχουμε μποτιλιάρισμα  και καθυστερήσεις και φυσικά όχι πολύ κόσμο στα λεωφορεία μας. Έχει αλλάξει η μορφή του τουρισμού στο νησί. Αλλά έτσι πορευόμαστε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα συνεχίσουμε τα δρομολόγια και θα τα ενισχύσουμε και στη Θάσο».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...