Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Τεχνικό Επιμελητήριο γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του

Ημέρα:

spot_img

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους

Στην ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., Σωτήρης Λαζαρίδης.

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας συμπλήρωσε τον Νοέμβριο του 2023, 100 χρόνια από την ίδρυσή του και μέσα στο 2024 θα πραγματοποιηθούν κάποιες εκδηλώσεις, με τις οποίες θα φέρει πιο κοντά τους μηχανικούς των τοπικών κοινωνιών, αλλά κυρίως θα φέρει κοντά του και το κοινό, ώστε να μάθει για το έργο και την ιστορία του Τ.Ε.Ε., που εδώ και 100 χρόνια συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Λαζαρίδης.

Σε Δράμα και Καβάλα, Τετάρτη (20/3) και Πέμπτη (21/3), κινητή μονάδα του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ.

«Στο πλαίσιο αυτό του εορτασμού αυτού, μία κινητή μονάδα, στην οποία μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο μας. Η κινητή μονάδα θα βρεθεί την Τετάρτη (20/3) στην Δράμα, στον χώρο του Διοικητηρίου, όπου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και οι μηχανικοί, να την επισκεφτούν, να ενημερωθούν και να παρουσιαστούν όλες αυτές οι δράσεις του Τ.Ε.Ε. Το ίδιο θα γίνει την Πέμπτη (21/3) και στην Π.Ε. Καβάλας στην πλατεία Κανάρη στο παραλιακό μέτωπο, όπου τις ίδιες ώρες με τη Δράμα θα είναι ανοιχτή για το κοινό η κινητή μονάδα και για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να ενημερώσουμε τους μαθητές και να  προετοιμάσουμε τους μηχανικούς του μέλλοντος», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ. 

«100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε…»

«Η ιστορία και η δράση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε αυτά τα 100 χρόνια της παρουσίας του, συνδέονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Το σύνθημά μας που καλύπτει αυτόν τον εορτασμό, είναι «100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε». Η συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπως γνωρίζει όλη η ελληνική κοινωνία, είναι αποφασιστική στην ανασυγκρότηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους και διαδραματίζει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο θα έλεγα στην ενίσχυση των μηχανικών, της πολιτείας και της κοινωνίας», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Λαζαρίδης. 

Ομιλία Γ. Στασινού στην Καβάλα

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Προέδρου της ΔΚΜ και Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργο Στασινό με τίτλο: «Το ΤΕΕ πρωταγωνιστής στον Πράσινο και Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Χώρας. Ψηφιακός Χάρτης – Ψηφιοποίηση των αρχείων των ΥΔΟΜ – Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια» την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50, 2ος όροφος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North...

Συναυλία της Άννας Βίσση στην Καβάλα

Οι θαυμαστές της Άννας Βίσση θα έχουν την ευκαιρία...

Μ. Λαζαρίδης προς Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του...

Η ψηφιακή κάρτα εργασίας φέρνει προβλήματα και πρόστιμα;

Για κάποιους κλάδους είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί Προβλήματα σε...

Το Σώμα Οδηγισμού καθάρισε το περιαστικό δάσος της Καβάλας

Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη...

Το πρόγραμμα υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελευθερούπολη

Στην Ελευθερούπολη στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου, θα πραγματοποιηθεί...