Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
spot_img

Το Τεχνικό Επιμελητήριο γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του

Ημέρα:

Σωτήρης Λαζαρίδης: Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους

Στην ιδιαίτερα σημαντική συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, αναφέρθηκε με δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τ.Ε.Ε., Σωτήρης Λαζαρίδης.

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας συμπλήρωσε τον Νοέμβριο του 2023, 100 χρόνια από την ίδρυσή του και μέσα στο 2024 θα πραγματοποιηθούν κάποιες εκδηλώσεις, με τις οποίες θα φέρει πιο κοντά τους μηχανικούς των τοπικών κοινωνιών, αλλά κυρίως θα φέρει κοντά του και το κοινό, ώστε να μάθει για το έργο και την ιστορία του Τ.Ε.Ε., που εδώ και 100 χρόνια συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της χώρας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Λαζαρίδης.

Σε Δράμα και Καβάλα, Τετάρτη (20/3) και Πέμπτη (21/3), κινητή μονάδα του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ.

«Στο πλαίσιο αυτό του εορτασμού αυτού, μία κινητή μονάδα, στην οποία μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο μας. Η κινητή μονάδα θα βρεθεί την Τετάρτη (20/3) στην Δράμα, στον χώρο του Διοικητηρίου, όπου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και οι μηχανικοί, να την επισκεφτούν, να ενημερωθούν και να παρουσιαστούν όλες αυτές οι δράσεις του Τ.Ε.Ε. Το ίδιο θα γίνει την Πέμπτη (21/3) και στην Π.Ε. Καβάλας στην πλατεία Κανάρη στο παραλιακό μέτωπο, όπου τις ίδιες ώρες με τη Δράμα θα είναι ανοιχτή για το κοινό η κινητή μονάδα και για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να ενημερώσουμε τους μαθητές και να  προετοιμάσουμε τους μηχανικούς του μέλλοντος», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ. 

«100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε…»

«Η ιστορία και η δράση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, σε αυτά τα 100 χρόνια της παρουσίας του, συνδέονται με την βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Το σύνθημά μας που καλύπτει αυτόν τον εορτασμό, είναι «100 χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο και συνεχίζουμε». Η συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπως γνωρίζει όλη η ελληνική κοινωνία, είναι αποφασιστική στην ανασυγκρότηση και στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους και διαδραματίζει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο θα έλεγα στην ενίσχυση των μηχανικών, της πολιτείας και της κοινωνίας», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Λαζαρίδης. 

Ομιλία Γ. Στασινού στην Καβάλα

Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Προέδρου της ΔΚΜ και Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργο Στασινό με τίτλο: «Το ΤΕΕ πρωταγωνιστής στον Πράσινο και Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Χώρας. Ψηφιακός Χάρτης – Ψηφιοποίηση των αρχείων των ΥΔΟΜ – Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια» την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50, 2ος όροφος).

Είμαστε ΧΟΡΗΓΟΙ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποιητικές, αλλά όχι αρκετές οι βροχές της Πέμπτης

Σταύρος Κιβράκης: Ο υπόγειος υδροφορέας είναι σε πολύ χαμηλά...

Ο δρόμος Περάμου – κόμβου Ελαιοχωρίου χρειάζεται επειγόντως επαναδιαγράμμιση

Χωρίς επαναδιαγράμμιση, παρά το ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της...

Δεν υπάρχει κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ εκδόθηκε το...

Μια… ξαπλωμένη πινακίδα σε ένα επικίνδυνο σημείο

Στην κατάσταση που βλέπετε στην φωτογραφία που σας παραθέτουμε...

Ζητούν μείωση του τέλους κοινοχρήστων χώρων για τα καταστήματα στον Αγ. Νικόλαο

Το σωματείο Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας με επιστολή του προς...

Σύσκεψη στον Δήμο Θάσου με τις Εθελοντικές Ομάδες Πυρασφάλειας

Σήμερα, 5 Ιουλίου 2024, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου...

Παρουσία του Τζιόβανι το 10o Footvolley στο “Πεπόνι” – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Πιστό στο ραντεβού του, το 10o Footvolley το οποίο...

H Energean Χορηγός στο 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων στην Καβάλα

Για μία ακόμη χρονιά η Energean βρίσκεται στο πλευρό...