Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Πολλά τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Ημέρα:

Κώστας Πανταζής: Δρομολόγια προς την Ξάνθη και από την Ελευθερούπολη, αλλά και νύχτα για την επιστροφή όσων το επιθυμούν / Ήταν πολύ δύσκολος ο φετινός χειμώνας, υπάρχουν χρέη από τα προηγούμενα χρόνια που δεν γίνεται να καλυφθούν

Μεγάλη είναι η επιβατική κίνηση που αναμένει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, λόγω της καρναβαλικής παρέλασης την Κυριακή (17/3) στην γειτονική πόλη της Ξάνθης.

Μιλώντας στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του μεταφορικού οργανισμού, Κώστας Πανταζής, υπογράμμισε με έμφαση ότι από το Σάββατο (16/2) και μετά θα μπουν έκτακτα δρομολόγια από και προς την πόλη της Ξάνθης, ακόμη και ανά 10 λεπτά, αν η επιβατική κίνηση είναι μεγάλη.

Πολλά τα έκτακτα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, δρομολόγια για Ξάνθη και από την Ελευθερούπολη

Εκτός όμως από την γραμμή Καβάλας – Ξάνθης, έκτακτα δρομολόγια πραγματοποιούνται ήδη από την Παρασκευή (15/3) λόγω της σημαντικής επιβατικής κίνησης, και στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, καθώς πολλοί φοιτητές μετακινούνται προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Να σημειωθεί ότι για δεύτερη χρονιά φέτος και με μεγαλύτερη συχνότητα, δρομολόγια προς την Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν και από την Ελευθερούπολη, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου που θέλουν να βρεθούν την Κυριακή (17/3) στη θρακική πόλη.

Δρομολόγια και τη νύχτα, για την επιστροφή όσων το επιθυμούν

«Πολύς κόσμος πηγαίνει από το Σάββατο (16/3), διασκεδάζει στην Ξάνθη και πρέπει να τονίσουμε ότι θα έχουμε δρομολόγια και τη νύχτα, για την επιστροφή όσων το επιθυμούν. Μπορεί δηλαδή να φύγει κάποιος το βράδυ του Σαββάτου (16/3) από την Καβάλα, να πάει στην Ξάνθη να διασκεδάσει και να επιστρέψει, στις 2.30 ή στις 3 τα ξημερώματα. Νομίζω ότι καλύπτουμε τα θέλω των συμπολιτών μας, θέλουμε να τους εξυπηρετήσουμε. Και επειδή οι νέοι μας πίνουν και λίγο παραπάνω εκείνες τις ημέρες, είναι καλύτερη λύση η μετακίνηση με το λεωφορείο και σίγουρα πιο ασφαλής. Είναι ό,τι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς παρά να χρησιμοποιήσουμε το όχημα μας, ενώ έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό τριήμερο για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, θα εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και με έκτακτα δρομολόγια όλες τις ημέρες και ώρες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο κ. Πανταζής.

Πολύ δύσκολος ο φετινός χειμώνας για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας –  «Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι η πρώτη τονωτική ένεση για εμάς για τη νέα χρονιά…»

Τέλος, αναφορικά με την επιβατική κίνηση που κατέγραψε το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στη διάρκεια του χειμώνα, ο Κώστας Πανταζής σημείωσε: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας για μας οικονομικά. Όλα όσα προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, μας διέλυσαν οικονομικά και υπάρχουν χρέη που δεν γίνεται να καλυφθούν. Ελπίζω από εδώ και πέρα να σηκώσουμε λίγο κεφάλι, για να κερδίσουμε κάτι παραπάνω, τουλάχιστον να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ζημιές. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είναι η πρώτη τονωτική ένεση για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας για τη νέα χρονιά, αφήνει σίγουρα στα ταμεία μας κάποια χρήματα, αλλά με αυτά πληρώνονται υποχρεώσεις και μόνο. Ο στόλος που έχουμε είναι μεγάλος με πολλά ολοκαίνουργια λεωφορεία, αλλά αυτά για να πληρωθούν χρειάζονται πολλά λεφτά. Ένα λεωφορείο κοστίζει 250.000 με 300.000 ευρώ για να αγοραστεί με δάνειο. Αυτά τα χρήματα όταν τα δανειζόμαστε για να πάρουμε αυτά τα λεωφορεία πρέπει να τα πληρώσουμε κιόλας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...