Έρχεται δύσκολος χειμώνας για το υπεραστικό ΚΤΕΛ

Ημέρα:

Κώστας Πανταζής: Ικανοποιητική η κίνηση της φετινής τουριστικής περιόδου, αλλά δεν έφτασε τα νούμερα του 2019 / Βραχνάς οι τιμές στα καύσιμα, αλλά και η μη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων τα τελευταία 13 χρόνια / Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούμε όρθιοι

Την ικανοποίησή του για την επιβατική κίνηση που καταγράφηκε στη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Κώστας Πανταζής.

Ωστόσο, όπως τόνισε, τα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ξεπεράστηκε, όπως συνέβη σε άλλους κλάδους, η κίνηση του 2019, αφού τα φετινά στοιχεία είναι σχεδόν 20% κάτω από την προαναφερθείσα χρονιά.

«Και μόνο που καταγράψαμε μια ανοδική πορεία σε σχέση με τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια, είναι πολύ σημαντικό για εμάς…»

«Σε γενικές γραμμές φέτος ήμασταν πολύ καλύτερα από τα τελευταία τρία χρόνια, που ήταν πολύ δύσκολα, με πανδημία, ενεργειακή κρίση κλπ. Δυστυχώς δεν φτάσαμε τα επίπεδα του 2019, ενώ ελπίζαμε ότι θα τα φτάναμε ή ότι θα τα ξεπερνούσαμε. Έχουμε μια απόκλιση από το 2019 της τάξης του 20%. Όμως είμαστε ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές. Και μόνο που καταγράψαμε μια ανοδική πορεία σε σχέση με τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια, είναι πολύ σημαντικό για εμάς», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Βραχνάς οι τιμές – φωτιά στα καύσιμα, αλλά και η μη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων τα τελευταία 13 χρόνια!

Παράλληλα, ο Κώστας Πανταζής επισήμανε ότι το μεγάλο πρόβλημα του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. ήταν και παραμένει οι πολύ υψηλές τιμές στα καύσιμα, που εκτοξεύουν το λειτουργικό κόστος του μεταφορικού οργανισμού.

Ένα ακόμη πρόβλημα παραμένει η σταθερή εδώ και 13 χρόνια τιμή των εισιτηρίων, κάτι που αν συνεχιστεί θα δημιουργήσει θέμα βιωσιμότητας στο Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούμε όρθιοι. Ακολουθεί η χειμερινή περίοδος, που είναι για εμάς μια περίοδος συντήρησης. Δύσκολη γενικότερα…»

«Οι υψηλές τιμές στα καύσιμα έχουν συμπαρασύρει τα πάντα. Είναι κυριολεκτικά φωτιά οι τιμές σε ανταλλακτικά, ελαστικά και πολλά άλλα. Το εισιτήριο μας παραμένει ίδιο από το 2010 και με μια τέτοια κατάσταση δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Τα έξοδά μας είναι αυξημένα σχεδόν στο 100% από το 2019. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούμε όρθιοι. Ακολουθεί η χειμερινή περίοδος, που είναι για εμάς μια περίοδος συντήρησης. Δύσκολη γενικότερα», σημείωσε καταληκτικά ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Δεσποινίς Μαργαρίτα» στο θέατρο «Αμαλία» Θεσσαλονίκης

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ο Ρομπέρτο Ατάϋντε γεννήθηκε το...

Καβάλα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο

Την 2-12-2023 και ώρα 21.45΄, στην επαρχιακή οδό  Κεραμωτής...

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...