Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
spot_img

Ελπίζουν σε ένα καλό το τριήμερο στην εστίαση

Ημέρα:

«Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε αυτό εναποθέτουμε πάρα πολλά. Θεωρητικά είναι το τριήμερο που μετά από αυτό ουσιαστικά ξεκινάει η τουριστική περίοδος, παρότι έχουμε διανύσει το μισό και πλέον του Ιουνίου».

Τα παραπάνω σημείωσε, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ενόψει της κίνησης που αναμένει ο κλάδος του στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ο πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας, Γιώργος Βαφείδης. 

«Η καλή περίοδος για τον τουρισμό στην περιοχή μας ξεκινάει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και φτάνει μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου…»

«Κακά τα ψέματα η καλή περίοδος για τον τουρισμό στην περιοχή μας ξεκινάει τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και φτάνει μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου. Αν και εφόσον ο καιρός παραμείνει σύμμαχός μας και δεν μας δημιουργήσει προβλήματα νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό τριήμερο για την εστίαση. Από ό,τι μαθαίνω από τον τουριστικό κλάδο υπάρχουν αρκετές κρατήσεις σε ξενοδοχεία, καταλύματα κτλ της περιοχής μας και ευχόμαστε να είναι μία καλή περίοδος, όχι μόνο για το δικό μας τον κλάδο της εστίασης, αλλά για όλη την αγορά της Καβάλας», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Γιώργος Βαφείδης. 

«Μέχρι τώρα μία νωχελικότητα. Η κίνηση που καταγράφηκε το χρονικό διάστημα που πέρασε δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική…»

«Για να είμαστε ειλικρινείς υπήρξε μέχρι τώρα μία νωχελικότητα. Η κίνηση που καταγράφηκε το χρονικό διάστημα που πέρασε δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Θα μπορούσα να την πω και αρκετά μουδιασμένη. Υπήρξαν κάποιοι παράγοντες που επηρέασαν την κατάσταση, είτε εθνικές εκλογές σε κάποιες γειτονικές χώρες, είτε οι ευρωεκλογές, τα σχολεία ήταν ακόμη σε λειτουργία κι ίσως όλα αυτά επηρέασαν την κίνηση ακόμη και η ακρίβεια που είναι και αυτή ένας αποτρεπτικός παράγοντας στην απόφαση κάποιου να κάνει διακοπές στην περιοχή μας. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλή η κίνηση. Μας έχει ενθουσιάσει η κίνηση εκείνο το χρονικό διάστημα κοντά στο Πάσχα και λίγο μετά, αλλά από εκεί και μετά οφείλω να ομολογήσω ότι δημιουργήθηκε μία μεγάλη κοιλιά, η οποία άγχωσε σε πάρα πολύ τους συναδέλφους, τόσο αυτούς που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο, όσο και στα αστικά καταστήματα στο κέντρο της αγοράς», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Βαφείδης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αποφεύγουν τα πρατήρια καυσίμων

Φώτης Πούλος: Η Ελλάδα είναι μια χώρα παραγωγής φόρων,...

Δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ σχετικά με δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr

Σχετικά με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε και δημοσιεύτηκε στο site...

Τιμή και Δόξα στον Ήρωα Δ. Τσαμκιράνη

Του Κωνσταντίνου Π. Παπακοσμά* Τιμή και δόξα στον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό...

ΑΟΚ: Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιος πραγματικά είναι ο...

Δημοπρατείται η ΒΙΙ φάση των έργων του Νέστου – Θα αρδευθούν 56.000 στρέμματα

Ύστερα από συνεργασία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,...

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Cosmopolis Festival 2024

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην...