Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ προς το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων

Ημέρα:

Δρομολόγια προς και από το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ξεκινά από την Κυριακή 7 Ιουλίου, το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Κώστας Πανταζής, ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες αναφορικά με τις ώρες των δρομολογίων, αλλά και για την τιμή του εισιτηρίου.

«Για όλο τον μήνα Ιούλιο το δρομολόγιο θα ξεκινά από τον σταθμό του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στις 19:15, ενώ το εισιτήριο θα είναι στα 4 ευρώ με επιστροφή…»

«Από την Κυριακή 7 Ιουλίου αρχίζουν οι εκδηλώσεις του 67ου Φεστιβάλ Φιλίππων και σε συνεργασία με τον δήμο Καβάλας εμείς θα έχουμε σε κάθε ημερομηνία που έχει εκδήλωση δρομολόγια με ένα ή περισσότερα λεωφορεία αν χρειαστεί για το αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Για όλο τον μήνα Ιούλιο το δρομολόγιο θα ξεκινά από τον σταθμό του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας στις 19:15, ενώ το εισιτήριο θα είναι στα 4 ευρώ με επιστροφή, η οποία θα γίνεται μετά το πέρας των παραστάσεων. Στόχος μας είναι να εξυπηρετηθεί ο κόσμος χωρίς να ταλαιπωρηθεί. Για τον Αύγουστο θα έχουμε αλλαγή ώρας στα δρομολόγια, δηλαδή θα είναι τις 19:45 από Καβάλα, κάτι που θα ανακοινωθεί όμως αργότερα, καθώς δεν είναι 100% σίγουρο. Για να μη μπερδεύεται όμως το επιβατικό κοινό ισχύουν αυτά που ανακοινώσαμε μόνο για τον μήνα Ιούλιο», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

Ικανοποίηση για την επιβατική κίνηση – Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της φετινής τουριστικής περιόδου – Επιπλέον δρομολόγια προς Αμμόλοφους

Αναφορικά με την επιβατική κίνηση στην παρούσα χρονική περίοδο, αλλά και τις προσδοκίες για το σύνολο της φετινής τουριστικής περιόδου, ο Κώστας Πανταζής σημείωσε: «Νομίζω ότι θα πάμε καλά, αυτές είναι οι ενδείξεις που έχουμε, καθώς η κίνηση είναι πολύ ικανοποιητική. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε με πολλά δρομολόγια προς τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως είναι οι Αμμόλοφοι ή η Κεραμωτή. Προσθέσαμε και κάποια ακόμη δρομολόγια στους Αμμόλοφους γιατί μας ζητήθηκε από το επιβατικό κοινό. Εμείς ακούμε τον κόσμο, παίρνουμε τα μηνύματα και μας ζητήθηκε ένα δρομολόγιο ακόμη πιο πρωί για τους Αμμόλοφους για το προσωπικό που πηγαίνει να πιάσει δουλειά. Νομίζω ότι έχουμε καλύψει όλες τις ανάγκες του επιβατικού φέτος και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στο υπόλοιπο του καλοκαιριού». 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τρία drones θα επιτηρούν Δάση της Περιφέρειας ΑΜΘ

Χριστόδουλος Τοψίδης: «Προτεραιότητα μας, ο εξοπλισμός της υπηρεσίας Πολιτικής...

Καβάλα: Αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε με τουριστικό

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή...

Ο Γιώργος Πριονίδης στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Από την ΕΠΣΚ εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:Αποτελεί ιδιαίτερα...

Αναβάλλεται η συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στα Κάστρα της Περάμου

Από τον δήμο Παγγαίου ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Λόγω δυσεπίλυτων προβλημάτων...

Παράλληλες δράσεις Cosmopolis Festival 2024 – CosmoKid

Παράλληλες δράσεις Cosmopolis Festival 2024 - CosmoKids Όπως κάθε...

Συνεργασία του Δημάρχου Καβάλας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜΘ

Συνάντηση συνεργασίας, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, είχε...

28 νέοι εκπαιδευτικοί στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής της Π.Ε. Καβάλας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook,...

Τίμησαν την μνήμη του ήρωα Δημήτρη Τσαμκιράνη

Τιμή και δόξα στον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΜΚΙΡΑΝΗ. Την...