spot_img

Δωρεάν έκδοση οικοδομικών αδειών για τους πυρόπληκτους του Νέστου

Ημέρα:

Κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους του μηχανικούς σε Καβάλα και Δράμα, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια δωρεάν έκδοσης οικοδομικών αδειών στα σπίτια όσων συμπολιτών μας επλήγησαν από την πυρκαγιά του Δήμου Νέστου, απηύθυνε ο πρόεδρος του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Σωτήρης Λαζαρίδης.

«Την Πέμπτη (24/8) το βράδυ έστειλα σε όλους τους συναδέλφους Καβάλας και Δράμας email, με το οποίο τους κάλεσα να μετάσχουν στην προσπάθεια και στην πρόταση που τους είχα κάνει. Η πρόταση έλεγε αν μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών, είτε για κάποιες επισκευές που πρέπει να γίνουν στα σπίτια που έχουν χαρακτηριστεί με κίτρινο χρώμα, είτε γι’ αυτά που έχουν κόκκινο και είναι κατεδαφιστέα και πρέπει να γίνουν ξανά από την αρχή», τόνισε σε δηλώσεις του για το θέμα στην ΕΡΑ Καβάλας ο κ. Λαζαρίδης.

«Θα προσπαθήσω αυτήν την εβδομάδα να έχω μια συνάντηση με τον Σάββα Μιχαηλίδη, ώστε να μπορέσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα, για να πάρει σάρκα και οστά η πρότασή μας…»

«Η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν συγκινητική, καθώς μέχρι σήμερα που μιλάμε αγγίζουν τα 40 άτομα, μεταξύ αυτών και συνάδελφοι από τον Δήμο Νέστου, οι οποίοι έκαναν παράλληλη κίνηση ανεξάρτητη από τη δική μας. Σε κάθε περίπτωση όμως θα ενσωματωθούν και αυτοί στην προσπάθεια μας, ώστε να μπορέσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή με τον δήμαρχο Νέστου. Θα προσπαθήσω αυτήν την εβδομάδα να έχω μια συνάντηση με τον Σάββα Μιχαηλίδη, ώστε να μπορέσουμε να το οργανώσουμε καλύτερα, για να πάρει σάρκα και οστά η πρότασή μας και να μη μείνει μόνο πρόταση», ανέφερε ακόμη ο κ. Λαζαρίδης.

«Πραγματικά δείχνουμε ότι οι μηχανικοί, εκτός από τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας, πρέπει να εξασκούμε και τον κοινωνικό μας ρόλο και να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας…»

«Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους συναδέλφους και αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και αυτούς που θα δηλώσουν το επόμενο διάστημα, καθώς περιμένουμε κι άλλους. Πραγματικά δείχνουμε ότι οι μηχανικοί, εκτός από τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας, πρέπει να εξασκούμε και τον κοινωνικό μας ρόλο και να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας, όπου μας χρειάζεται η κοινωνία. Πρέπει να δώσουμε ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά που αμέσως μετά το μήνυμά μου προσέτρεξαν να δηλώσουν συμμετοχή. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. – Α.Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απόστολος Μουμτσάκης: Είχε πολλές δυσκολίες η θητεία που ολοκληρώνεται

«Ο εκλογικός νόμος που υπήρχε προϋπέθετε συνεργασίες που δεν...

Ο Χρήστος Μέτιος παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του συνδυασμού του στην Π.Ε. Καβάλας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Lucy της Καβάλας...

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα στην οδό Ερυθρού Σταυρού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό...

Άντρας βρέθηκε νεκρός κοντά στην Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Θάσο

Από την Πυροσβεστική υπηρεσία ανακοινώνεται ότι ανασύρθηκε σορός άνδρα...

Βασιλική Βασιλειάδου: Στα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των μαθητών μας

Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας Με αφορμή την...

Ο Δάνης Τσιγαρατζόγλου στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας»

Από τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας» εκδόθηκε...

«Φωνάζουν» οι γονείς για την αυλή του 22ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Μεγάλο πρόβλημα, δισεπίλυτο, αντιμετωπίζουν μαθητές και κατ' επέκταση οι...