Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025

Απ’ το κακό στο χειρότερο η κυκλοφορία στην Κουντουριώτου

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στράτος Μακρογιαννίδης: Το πρόβλημα θα διογκωθεί την θερινή περίοδο

Στο ίδιο έργο θεατές παραμένουν οι άνθρωποι του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, καθώς αντιμετωπίζουν καθημερινά δυσκολίες στην οδό Κουντουριώτου, λόγω της νησίδας που κατασκευάστηκε πριν από μερικούς μήνες.

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Αστικού Κ,Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Στράτος Μακρογιαννίδης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιβατική κίνηση, όπως αυτή καταγράφεται στη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου. 

«Όπως είχαμε προβλέψει από την αρχή το πρόβλημα παραμένει…»

«Όσον αφορά την οδό Κουντουριώτου, όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές, δήθεν θα αστυνομευθεί, αλλά όλα τα αυτοκίνητα είναι σε καθημερινή βάση πάντα τα ίδια και παρκαρισμένα μπροστά στα μαγαζιά των επαγγελματιών που έχουν τα καταστήματα. Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορεί να προσεγγίσει το αστικό λεωφορείο να μπει δηλαδή στη εσοχή και να δημιουργείται συνεχώς θέμα και ουρές αυτοκινήτων. Όπως είχαμε προβλέψει από την αρχή το πρόβλημα παραμένει», ανέφερε αρχικά ο κ. Μακρογιαννίδης.

«Το πρόβλημα θα διογκωθεί πιο πολύ από τη στιγμή που θα ‘ρθει η θερινή περίοδος και θα αυξηθεί η κίνηση στο λιμάνι. Θα γίνει πραγματικά χαμός…»

«Μας έχουν στείλει και ένα έγγραφο να μπαίνουν οι συνάδελφοι στην εσοχή και μου λένε δεν γίνεται πρόεδρε να μπούμε γιατί συνεχώς έχει παρκαρισμένα οχήματα που ξεφορτώνουν ή περιμένουν να ψωνίσουν κάτι με συνέπεια να μην μπορεί να μπει το αστικό δεξιά και να μποτιλιάρεται όλη η οδός Κουντουριώτου. Έχουμε κάνει επανειλημμένες συσκέψεις, τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν μας ακούει κανείς. Το πρόβλημα θα διογκωθεί πιο πολύ από τη στιγμή που θα ‘ρθει η θερινή περίοδος και θα αυξηθεί η κίνηση στο λιμάνι. Θα γίνει πραγματικά χαμός», συμπλήρωσε σχετικά ο πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.

«Η επιβατική κίνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα πηγαίνει αρκετά καλά…»

Τέλος, αναφορικά με την επιβατική κίνηση στη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, ο Στράτος Μακρογιαννίδης ανέφερε: «Να πω ότι η επιβατική κίνηση το τελευταίο χρονικό διάστημα πηγαίνει αρκετά καλά. Θα έχουμε κάποιες δυσκολίες μόνο την Μεγάλη Παρασκευή και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω από τους συναδέλφους να έχουν λίγη περισσότερη υπομονή γιατί θα έχουμε τους επιτάφιους κάτω στα νεκροταφεία και στο κέντρο της πόλης. Θα είναι λίγο φορτωμένη η κατάσταση, καθώς και οι μετακινήσεις των πολιτών θα είναι περισσότερες, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και σε αυτές τις απαιτήσεις». 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στην εστίαση τις μέρες του Πάσχα

Γιώργος Βαφείδης: Αν μπορέσουμε να επιλύσουμε κάποια από τα...

Ήταν ένα πολύ δυνατό τετραήμερο για την Θάσο

Μεγάλη η επισκεψιμότητα στο νησί τις μέρες του Πάσχα Περίοδο...

Οι τόκοι του ΕΦΚΑ και οι άχρηστοι της πολιτικής

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως και το...

Εγκρίθηκε η μελέτη για τον νέο Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα

Από την Ιερά Μητρόπολη γίνεται γνωστό ότι, μετά από...

Καλές πληρότητες στα ξενοδοχεία της Καβάλας το τριήμερο του Πάσχα

Γέμισαν τα ξενοδοχεία της Καβάλας στη διάρκεια της πασχαλινής...

Καβάλα: Προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα

Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-4-2025 στην...

Επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων στο Νοσοκομείο Καβάλας

Από τον Μάιο 2025 επαναλειτουργεί το τμήμα Υπερήχων για...

Ημέρα Καριέρας στη Θάσο

Από το Σωματείο Επαγγελματιών Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...