Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Αναζητούν λύσεις για τους χώρους εξέτασης οδηγών σε Καρβάλη και Κοκκινόχωμα

Ημέρα:

Λύση στα θέματα που αντιμετωπίζουν με τους χώρους εξέτασης σε Νέα Καρβάλη και Κοκκινόχωμα (δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο.), αναζητούν τα μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Π.Ε. Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντώνης Μαστοράκης, ο οποίος με συναδέλφους του είχε πρόσφατα άτυπη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. 

«Είναι δύο χώροι, οι οποίοι χρήζουν συντήρησης, διότι η φθορά του χρόνου, ειδικά στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο. που έχει κλείσει, είναι πολύ μεγάλη…»

«Η συνάντηση ήταν τοπικού επίπεδου και αφορούσε την Π.Ε. Καβάλας. Στη συνάντηση που ήταν άτυπη, είχε προγραμματιστεί να παραστεί και ο κ. Μαρκόπουλος, όμως λόγω υποχρέωσης που είχε συναντηθήκαμε μόνο με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Έχουμε κάποια θέματα όσον αφορά στους δύο χώρους εξέτασης, ένας στη Νέα Καρβάλη και αφορά τα μεγάλα οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία, στα οποία κάνουμε εξετάσεις και ο χώρος στο Κοκκινόχωμα στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο., όπου κάνουμε εξετάσεις για τα μηχανάκια. Είναι δύο χώροι, οι οποίοι χρήζουν συντήρησης, διότι η φθορά του χρόνου, ειδικά στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο. που έχει κλείσει, είναι πολύ μεγάλη», τόνισε σχετικά ο κ. Μαστοράκης.

«Ζητήσαμε να μας δοθεί ένας χώρος που θέλουμε εκεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. που υπάρχουν κάποιες αποθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε εκεί τις εκπαιδευτικές μηχανές μας»

«Η παρουσία μας εκεί συμβάλει να διατηρείται σε κάποιο επίπεδο ο χώρος, αλλιώς θα είχε φθορά ολοκληρωτική. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Νέα Καρβάλη. Ο  κ. Ιωσηφίδης υποσχέθηκε ότι θα το δουν λίγο πιο διεξοδικά το θέμα. Ζητήσαμε να μας δοθεί ένας χώρος που θέλουμε εκεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. που υπάρχουν κάποιες αποθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε εκεί τις εκπαιδευτικές μηχανές μας. Θα βρεθούμε και τις επόμενες μέρες και θα τα δούμε όλα αυτά λίγο πιο διεξοδικά. Είναι ένα θέμα που πιστεύω βαίνει προς επίλυση. Σε άλλα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία βλέπω ότι υπάρχει βούληση και διάθεση, καθώς από τη νέα διοίκηση γίνονται ενέργειες και για τα προβλήματα που υπάρχουν με το προσωπικό, για την έλλειψη μιλάω. Υπάρχει και επαφή και με τον Στέλιο Ιγνατιάδη, ο οποίος έχει τον τομέα με τα εργασιακά όσον αφορά την Π.Ε. Καβάλας και με κάποια προγράμματα μέσω ΔΥΠΑ, προσπαθεί και η υπηρεσία να ενισχυθεί», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Μαστοράκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...