Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αναζητούν λύσεις για τους χώρους εξέτασης οδηγών σε Καρβάλη και Κοκκινόχωμα

Ημέρα:

spot_img

Λύση στα θέματα που αντιμετωπίζουν με τους χώρους εξέτασης σε Νέα Καρβάλη και Κοκκινόχωμα (δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο.), αναζητούν τα μέλη του Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδήγησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Π.Ε. Καβάλας.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Αντώνης Μαστοράκης, ο οποίος με συναδέλφους του είχε πρόσφατα άτυπη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. 

«Είναι δύο χώροι, οι οποίοι χρήζουν συντήρησης, διότι η φθορά του χρόνου, ειδικά στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο. που έχει κλείσει, είναι πολύ μεγάλη…»

«Η συνάντηση ήταν τοπικού επίπεδου και αφορούσε την Π.Ε. Καβάλας. Στη συνάντηση που ήταν άτυπη, είχε προγραμματιστεί να παραστεί και ο κ. Μαρκόπουλος, όμως λόγω υποχρέωσης που είχε συναντηθήκαμε μόνο με τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Έχουμε κάποια θέματα όσον αφορά στους δύο χώρους εξέτασης, ένας στη Νέα Καρβάλη και αφορά τα μεγάλα οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία, στα οποία κάνουμε εξετάσεις και ο χώρος στο Κοκκινόχωμα στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο., όπου κάνουμε εξετάσεις για τα μηχανάκια. Είναι δύο χώροι, οι οποίοι χρήζουν συντήρησης, διότι η φθορά του χρόνου, ειδικά στο δημόσιο Κ.Τ.Ε.Ο. που έχει κλείσει, είναι πολύ μεγάλη», τόνισε σχετικά ο κ. Μαστοράκης.

«Ζητήσαμε να μας δοθεί ένας χώρος που θέλουμε εκεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. που υπάρχουν κάποιες αποθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε εκεί τις εκπαιδευτικές μηχανές μας»

«Η παρουσία μας εκεί συμβάλει να διατηρείται σε κάποιο επίπεδο ο χώρος, αλλιώς θα είχε φθορά ολοκληρωτική. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Νέα Καρβάλη. Ο  κ. Ιωσηφίδης υποσχέθηκε ότι θα το δουν λίγο πιο διεξοδικά το θέμα. Ζητήσαμε να μας δοθεί ένας χώρος που θέλουμε εκεί στο Κ.Τ.Ε.Ο. που υπάρχουν κάποιες αποθήκες για να μπορέσουμε να έχουμε εκεί τις εκπαιδευτικές μηχανές μας. Θα βρεθούμε και τις επόμενες μέρες και θα τα δούμε όλα αυτά λίγο πιο διεξοδικά. Είναι ένα θέμα που πιστεύω βαίνει προς επίλυση. Σε άλλα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία βλέπω ότι υπάρχει βούληση και διάθεση, καθώς από τη νέα διοίκηση γίνονται ενέργειες και για τα προβλήματα που υπάρχουν με το προσωπικό, για την έλλειψη μιλάω. Υπάρχει και επαφή και με τον Στέλιο Ιγνατιάδη, ο οποίος έχει τον τομέα με τα εργασιακά όσον αφορά την Π.Ε. Καβάλας και με κάποια προγράμματα μέσω ΔΥΠΑ, προσπαθεί και η υπηρεσία να ενισχυθεί», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Μαστοράκης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αισιοδοξία για το έργο στο λιμάνι της Ηρακλείτσας

Γιώργος Καλλινικίδης: Η Περιφέρεια είναι υπεύθυνη για τις πληρωμές...

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 19.04.2024

Από τον δήμο Καβάλας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με έκτακτο...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Mercedes

ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Mercedes C180 Elegance, Αυτόματο, 6/99,  Βενζίνη/Υγραέριο, 260.000 km.ΑτρακάριστοΆριστη...

Καταρρέει η στέγη του παλιού Πρωτοδικείου

Κωστής Σιμιτσής: Ο δήμαρχος κάνει έναν μοναχικό αγώνα, χρειάζεται...

Κάθετα αντίθετοι στον «κανονισμό πυροπροστασίας» οι κάτοικοι του Κρυονερίου

Την κάθετη αντίθεσή της στον «κανονισμό πυροπροστασίας εντός ή...

ΑΝΚΑ: Επιπλέον 7,8 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Leader στον νομό Καβάλας

Σε συνέχεια των με αριθ. πρωτ.: 927/11.04.2024 και 1041/18.04.2024...

Μάκης Παπαδόπουλος: Θα λειτουργήσει το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Ρωτάμε ευθέως τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας: ·         Θα λειτουργήσει φέτος...

Απάντηση του Χρ. Τοψίδη στον Μ. Λαζαρίδη για τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους της ΠΕ Καβάλας

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης απαντώντας στον βουλευτή ΝΔ...