Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

1η στην Ελλάδα σε αγοραπωλησίες η RE/MAX Choice του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη

Βραβεύτηκε από την Ε.Π.Π.Α.

Ακολούθησε μας

Το Σάββατο 14 Μαΐου, η Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, στην οποία βραβεύτηκαν όλα τα μέλη της που διακρίθηκαν το 2021.

Η βραδιά αυτή ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την RE/MAX Choice, καθώς της απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο σε πωλήσεις και αριθμό συνεργατών για το 2021 στη Ελλάδα.

Η RE/MAX Choice είναι η μεγάλη κτηματομεσιτική εταιρεία της Kourtidis Group, του ομίλου-ηγέτη στους τομείς του real estate, των κατασκευών, του τουρισμού και των επενδύσεων στη Βόρεια Ελλάδα.

«Το γεγονός ότι η διάκριση ήρθε μέσα από μια δράση των συναδέλφων του κλάδου μας, έχει για εμάς ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και είναι εξόχως τιμητική», δήλωσε ο Πρόεδρος της Kourtidis Group και Broker της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης. Την ικανοποίησή της για τη βράβευση εξέφρασε επίσης και η αντιπρόεδρος του ομίλου και Broker της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα, η οποία τόνισε πως «η εξαιρετική εκδήλωση της Ε.Π.Π.Α. ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συναντηθούμε, να μοιραστούμε -με διάθεση συνεργασίας- σκέψεις, εμπειρίες και κυρίως να ανταλλάξουμε ιδέες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα