Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι πτήσεις της Ellinair έκαναν φέτος την διαφορά

Ημέρα:

spot_img

Περισσότερους από 8.650 Ρώσους τουρίστες «έφερε» στην ΑΜΘ και ιδιαίτερα στην Θάσο, η αεροπορική εταιρεία Εllinair του Ομίλου Μουζενίδη, από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν ξεκίνησε τις πτήσεις από Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη, προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Οι πτήσεις έχουν πληρότητα, κατά μέσο όρο, 86% και θα συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμη ως τις 9 Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των επισκεπτών στο νησί της Θάσου και στην περιοχή μας.

Αυτά προέκυψαν στο περιθώριο των εγκαινίων της ελληνορωσικής έκθεσης φωτογραφίας στο Λιμένα της Θάσου και στο πλαίσιο του περιφερειακού Φεστιβάλ VIA EGNATIA, τα οποία έκαναν από κοινού ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης.

«Η στόχευση της περιφέρειας αποδείχθηκε σωστή»

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ενώ ανέφερε πως «η στόχευση της περιφέρειας αποδείχθηκε σωστή αλλά και η Ellinair επέλεξε μία στρατηγική κίνηση (τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της πόλης μας), η οποία αποδείχθηκε σωστή». Ο Αντιπεριφερειάρχης υπενθύμισε ότι ο ίδιος είχε πάει στην τουριστική έκθεση της Μόσχας, στην οποία συμμετείχε η αεροπορική εταιρεία Ellinair, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Mouzenidis Group κ. Μπ. Μουζενίδη, και συζήτησε μαζί του για την μελλοντική (τότε) εκτέλεση των δρομολογίων από την μεγάλη τουριστική αγορά της Ρωσίας προς την Καβάλα.

Από την πλευρά του, κατά τα εγκαίνια, ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ι. Μουζενίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά αποτελέσματα των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας. Δήλωσε επίσης αισιόδοξος για την συνέχεια της φετινής σαιζόν, αλλά και για την επόμενη χρονιά. Ενώ χαρακτηριστικά αισιόδοξο είναι και το αγγλόφωνο κείμενο που δημοσίευσε η Ellinair και το Mouzenidis Group στο διαδίκτυο, το οποίο καταλήγει με την δήλωση του κ. Μουζενίδη ο οποίος υπογράμμισε ως πολλά υποσχόμενα τα αποτελέσματα των νέων πτήσεων από το αεροδρόμιο του «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας, δηλώνοντας ότι διατηρεί παράλληλα ανοικτό πνεύμα για όλες τις μελλοντικές προοπτικές.

Άνοιγμα στην Γεωργία

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στην Τιφλίδα της Γεωργίας πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Γεωργίας Γκεόργκι kvirikasvili και του κ. Μπόρις Μουζενίδη, προέδρου του Ομίλου Μουζενίδη.
Η προώθηση της Γεωργίας ως τουριστικό προϊόν σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος Μουζενίδη και η σύνδεση της πρωτεύουσας της Γεωργίας με πολλούς δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...