Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάκης Κρεμύδας: Ο Πολάκης έχει πάντα λυμένο το ζωνάρι για καβγά

Ημέρα:

spot_img

«Θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα, έκανε ένα μεγάλο λάθος», δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας, Μάκης Κρεμύδας, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, η οποία προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα, αλλά και έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Με έκπληξή μας παρατηρήσαμε τις αναφορές του κ. Πολάκη, για άλλη μια φορά, οι οποίες δημιούργησαν μια ακόμη ένταση, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται συνήθως. Θεωρούμε ότι ήταν μια άστοχη ενέργεια εκ μέρους του, που δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στην κοινωνία της χώρας μας», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μάκης Κρεμύδας.

«Δεν είναι σωστό να λέμε κάτι απλώς για να το πούμε για να δημιουργήσουμε μια τρομερή ένταση και αναστάτωση»

«Θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές όταν δεν έχουμε να πούμε κάτι θετικό και κάτι που μπορεί να βοηθήσει για την καλή έκβαση διαφόρων υποθέσεων, καλύτερα να μη μιλάμε. Δεν είναι σωστό να λέμε κάτι απλώς για να το πούμε για να δημιουργήσουμε μια τρομερή ένταση και αναστάτωση. Κάποιοι υπερβάλλουν και με την αλαζονεία που τους διακατέχει μέσω της θέσης που έχουν ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα και δεν θα έπρεπε καν να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι κάτι παράνομο (αυτό που έκανε ο κ. Κυμπουρόπουλος), υπάρχει νόμος που ευνοεί και καλώς ευνοεί τα Α.Μ.Ε.Α., γιατί προφανώς (ο κ. Πολάκης) δεν γνωρίζει τον όρο ίσες ευκαιρίες τι σημαίνει», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας.

«Ο κ. Πολάκης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αν το υποστηρίζει και ο πρωθυπουργός της χώρας, τότε θεωρώ ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο το ατόπημα…»

Μάλιστα, ο κ. Κρεμύδας επισήμανε με έμφαση ότι αν το λάθος του κ. Πολάκη το στηρίζει ο πρωθυπουργός της χώρας, τότε το ατόπημα είναι ακόμη μεγαλύτερο.

«Θεωρώ ότι για ακόμη μια φορά έβαλε αυτογκόλ στην ίδια του την κυβέρνηση, στο ίδιο του κόμμα και είναι άδικο να κάνει ζημιά στην κυβέρνηση που κάνει την όποια προσπάθεια να συνεχίσει να κάνει αυτά που πρέπει. Θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Αν το υποστηρίζει και ο πρωθυπουργός της χώρας, τότε θεωρώ ότι είναι ακόμη μεγαλύτερο το ατόπημα, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξεπέρασε αυτό που πρέπει να κάνει ως υπουργός».

«Αυτές οι ακραίες συμπεριφορές και μάλιστα αναφορά σε άτομα με σοβαρότατη αναπηρία, ανεξαρτήτως από που προέρχεται, τι πρεσβεύει, σε ποιο κόμμα ανήκει κλπ, δεν δικαιολογούνται»

«Χαιρετίζουμε βέβαια την συμπεριφορά του υπουργού Υγείας του κ. Ξανθού, που ποτέ δεν έχει μπει σε τέτοιου είδους διαδικασίες και θεωρώ ότι η θέση του υπουργού είναι για να δημιουργεί έργο και καλώς το κάνει, αλλά αυτές οι ακραίες συμπεριφορές και μάλιστα αναφορά σε άτομα με σοβαρότατη αναπηρία, ανεξαρτήτως από που προέρχεται, τι πρεσβεύει, σε ποιο κόμμα ανήκει κλπ, δεν δικαιολογούνται. Οι μικροπολιτικές αντιδράσεις κάποιων σύμφωνα με το κόμμα και την ιδεολογία που πρεσβεύουν είναι το μεγαλύτερο λάθος για μια κοινωνία, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει σκοπέλους οικονομικούς. Είναι κρίμα να καθόμαστε και να σχολιάζουμε στο facebook για δημιουργία εντυπώσεων. Τις περισσότερες φορές όμως δημιουργούνται εντάσεις οι οποίες κάνουν κακό στην κοινωνία μας. Ήταν ένα μεγάλο λάθος, το οποίο θα πρέπει να είναι το τελευταίο», δήλωσε ακόμη ο Μάκης Κρεμύδας.

«Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, είναι με το ζωνάρι λυμένο για να επιτεθεί με οποιοδήποτε τρόπο όποιον κι αν έχει απέναντί του…»

«Είναι και γιατρός ο συγκεκριμένος άνθρωπος (ο κ. Πολάκης) και θεωρώ ότι η συμπεριφορά του δεν συνάδει γενικότερα με τον ρόλο του, κατά δεύτερον είναι υπουργός όλων των πολιτών, άρα θα έπρεπε να είναι ευαισθητοποιημένος και να το δείχνει με τις πράξεις του. Αντιθέτως, βλέπουμε να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, είναι με το ζωνάρι λυμένο για να επιτεθεί με οποιοδήποτε τρόπο όποιον κι αν έχει απέναντί του. Θεωρώ ότι αυτό δεν δείχνει σεβασμό», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο πρόεδρος του νομαρχιακού συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Καβάλας.

Διάλογο με τον Π. Πολάκη θέλει o Σ. Κυμπουρόπουλος

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στο Open και όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει πώς ένιωσε όταν είδε την ανάρτηση του Πολάκη είπε: «Εγώ θα πω ότι είναι η ουσία όλη κι εκεί πρέπει να μείνουμε. Η ουσία όλων των συζητήσεων είναι να μείνουμε στις συζητήσεις που έχουν γίνει από τη Μεγάλη Δευτέρα και πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Σήμερα είπαμε αυτά. Αύριο όμως τι κάνουμε; Θέλουμε να εκπαιδεύονται οι ανάπηροι άνθρωποι; Δεν έχει σημασία ένας διορισμός σε μία θέση, έχει η πορεία, το πώς ξεκίνησε αυτός ο άνθρωπος για να φτάσει σ’ αυτή τη θέση και πώς τον βοηθάει το κράτος για να είναι αυτός ο άνθρωπος ενεργός πολίτης».

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ρωτήθηκε επίσης τι θα έλεγε στον Παύλο Πολάκη αν τον συναντούσε: «Θα τον έβαζα κάτω θα καθόμουν να κάνω διάλογο να δω τι θέλει να πει. Η προσωπική επαφή, λόγω και ειδικότητας ανοίγει πόρτες. Θα τον άκουγα τι έχει να πει. Ήθελα να ακούσω τι έχει να πει και τι έχει να δώσει κάτω από την πολιτική του στάση. Να το βάλει ως πολιτικό ζήτημα. Να μην κάνει μια απλή κάλυψη και να συνεχίσει. Η στιγμή δημιουργεί διαστρεβλώσεις. Δεν μπορεί να ακυρωθεί η πορεία μου. Ένας διορισμός που ήταν νόμιμος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που μου είπε ο απλός κόσμος ένα μπράβο για το ποιος είμαι και πώς έχω φτάσει εδώ πέρα. Είναι σημαντική η οικογένεια, να βοηθάει. Αλλά πρέπει να υπάρχει πολιτεία που να βοηθά. Πρέπει να ζει και να είναι λειτουργικός σε ένα κράτος που θεωρείται κοινωνικό».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...

Κυκλοφοριακό: Τα χειρότερα έρχονται μετά το Πάσχα!!!

Αντώνης Μαστοράκης: Ζούμε πλέον εποχές που δεν υπήρχε ο...

Ευρωεκλογές: Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς

Μπάμπης Δράκος: Να μην επιτρέπουμε στη χώρα να επιστρέψει...

Κ. Σιμιτσής: Δεν ασχολούμαι με τον κανονισμό στάθμευσης της Παναγίας

Κατηγορηματικά διαψεύδει ότι θα αναλάβει ως νομικός τους επαγγελματίες...

Ολοκληρώθηκε στο Μετρό Συντάγματος η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

Με μεγάλη επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της...

Κρας τεστ για τις αντοχές των υποδομών της Θάσου

Γιάννης Μαρκιανός: Θεωρώ ότι θα καταφέρουμε και φέτος /...

«Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στο «ΑΥΛΑΙΑ» Θεσσαλονίκης

Κριτική από τον Παύλο Λεμοντζή«O Αύγουστος Στρίντμπεργκ είπε κάποτε:...