Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καβάλα: Ζημιά 400 ευρώ σε φούρνο από διακοπή ρεύματος

Ημέρα:

spot_img

Οικονομική ζημιά μεγαλύτερη των 400 ευρώ, υποστηρίζει ότι υπέστη ιδιοκτήτης φούρνου στην περιοχή της Παναγίας, καθώς, όπως δήλωσε στον «Ενήμερο», δεν είχε ενημερωθεί για τη διακοπή ρεύματος, η οποία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (3/10).

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου «Αρτόπολις» κ. Φώτης, που βρίσκεται επί της οδού Θεοδώρου Πουλίδου, τόνισε σχετικά: «Στις 7.25’ το πρωί της Δευτέρας, συνεργείο της Δ.Ε.Η. ανέβηκε στις κολώνες απέναντι από το φούρνο και έκοψε το ρεύμα. Βγήκαμε έντρομοι έξω, καθώς δουλεύουμε με ρεύμα. Τους ρωτήσαμε τι γίνεται και μας απάντησαν ότι θα κοπεί το ρεύμα για μια ώρα. Όταν ρώτησα γιατί δεν ενημέρωσαν από τη Δ.Ε.Η., ο προϊστάμενος του συνεργείου απάντησε ότι έγινε ανακοίνωση σε ραδιόφωνο, λέγοντας, ότι δεν θα ασχοληθούμε με έναν έναν με εσάς. Στο αίτημα μας να δοθεί λίγος χρόνος ακόμη γιατί υπήρχε φουρνιά σε εξέλιξη, ο προϊστάμενος του συνεργείου απάντησε ότι αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, όχι δικό μου».

«Από τη στιγμή που πληρώνω Δ.Ε.Η. έχω απαίτηση να με πληρώνουν – Θα απευθυνθώ στον διευθυντή της Δ.Ε.Η. γιατί με πείραξε η απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου…»

Στην ερώτηση του ιδιοκτήτη του φούρνου, για το ποιος θα πληρώσει τη ζημιά, η απάντηση του υπαλλήλου ήταν να του γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη και να φύγει!

«Η φουρνιά που είχαμε μέσα ήταν 220 σάντουιτς, 60 ψωμιά και κάτι τυρόπιτες, τα οποία τα πετάξαμε, καθώς όταν πέφτει η θερμοκρασία αυτά χαλάνε. Το ρεύμα ήρθε σε 65 λεπτά! Αναγκαστήκαμε να κάνουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Με τεράστιο κόστος, ζύμωμα, στοφάρισμα, φούρνισμα, συν ότι δεν είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου στα μαγαζιά που πρέπει να παραδώσω. Αν ξέραμε για τη διακοπή θα κατεβαίναμε νωρίτερα στη δουλειά για να προλάβουμε. Από τη στιγμή που πληρώνω τη Δ.Ε.Η. έχω την απαίτηση να με ενημερώνουν. Θα ζητήσω το λόγο από τον διευθυντή της Δ.Ε.Η., γιατί με πείραξε η απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου της εταιρείας που αδιαφόρησε για το πρόβλημα μου. Αν εγώ καθυστερήσω να πληρώσω το ρεύμα μου το κόβουν και καλά κάνουν. Όταν όμως κάνουν μια τεχνική εργασία δεν έχουν υποχρέωση να με ενημερώσουν, όταν δουλεύω με ρεύμα και με τόσο ευπαθή προϊόντα; Ποιος θα μου πληρώσει τη ζημιά που έπαθα και είναι πάνω από 400 ευρώ;», δήλωσε χαρακτηριστικά στον «Ε» ο κ. Φώτης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...