Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ικανοποιημένος ο Π. Γεωργιάδης από το 7ο Kavala Air Sea Show

Ημέρα:

spot_img

Την ικανοποίησή του για το 7ο Kavala Air Sea Show εξέφρασε μιλώντας στον «Ενήμερο», ο διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής της επιτυχημένης εκδήλωσης, Παναγιώτης Γεωργιάδης.

«Καταρχήν ο καιρός γύρισε 180ο και μας επέτρεψε να κάνουμε την εκδήλωση και μάλιστα με τέτοια καιρικά φαινόμενα που δημιούργησαν ένα εξαιρετικό background για τις φωτογραφίσεις και τις κινηματογραφήσεις. Οι επισκέπτες ήταν πάρα πολλοί, τα ξενοδοχεία ήταν έτσι κι αλλιώς γεμάτα, οι τιμές ανάλογες της περίπτωσης. Όμορες πόλεις φιλοξένησαν όσους δεν έβρισκαν κατάλυμα εδώ. Είχε όλων των ειδών τις επιδείξεις κι αυτό που θα τις ξεχώριζε από άλλες χρονιές, ήταν η συμμετοχή αλεξιπτώτων κάθε κατηγορίας και είδους, πολύ ελκυστικά για τον θεατή, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά το κοινό με την αεροπορική επίδειξη. Είμαι ικανοποιημένος, ευχαριστημένος και ευγνώμων για όλα όσα συνέβησαν», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Γεωργιάδης.

«Πρέπει να υπάρχει ένα κονδύλι προβολής κι αυτό είναι που θα τραβήξει τους χρόνους πιο νωρίς και θα δώσει οικονομία στον γενικότερο προϋπολογισμό…»

Ερωτηθείς σχετικά με την προβολή του Kavala Air Sea Show, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε: «Δεν διατέθηκαν πολλά χρήματα για την προβολή. Ο προϋπολογισμός είναι έτσι κι αλλιώς προβληματικός για μια τέτοια διοργάνωση, με την έννοια ότι είναι πολύ μικρός. Αλλά αυτά έχει η κοινωνία μας και πάλι καλά να λέμε. Οι φορείς δίνουν ό,τι μπορούν να δώσουν. Δεν μένω σε αυτό το θέμα, δεν είμαστε επιχείρηση για να κερδίσουμε, δεν υπάρχει εισιτήριο. Το εισιτήριο είναι όμως που κάνει τέτοιες διοργανώσεις. Προβολή βεβαίως και εξασφαλίσαμε δωρεάν, διότι είναι πολύ ελκυστικό το σόου μας, σε σημείο να μας… κυνηγούν από κανάλια, κυρίως δημόσια. Είχαμε οκτώ κανάλια διεθνούς και εθνικού επιπέδου που μας έδωσαν αυτό για το οποίο άλλοι θα έδιναν πάρα πολλά χρήματα κι αν το πετύχαιναν. Πρέπει να υπάρχει ένα κονδύλι προβολής κι αυτό είναι που θα τραβήξει τους χρόνους πιο νωρίς και θα δώσει οικονομία στον γενικότερο προϋπολογισμό. Αυτό πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα».

Υπέρ ενός εισιτηρίου σε συγκεκριμένο όμως χώρο και σε συνδυασμό με κάποια άλλη εκδήλωση, όπως μια συναυλία, ώστε να υπάρξουν έσοδα στους τοπικούς φορείς

Σε ερώτηση για το αν τάσσεται υπέρ της επιβολής εισιτηρίου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης απάντησε: «Φυσικά, όμως σε συγκεκριμένο χώρο που θα δώσει έσοδα στους τοπικούς φορείς σε συνδυασμό με κάποια εκδήλωση, όπως π.χ. μια συναυλία. Δεν θα κόψουμε περιοχές ούτε προσβασιμότητα στον κόσμο, ίσα – ίσα θα καλύψουμε κενές περιοχές που δεν ξέρουμε τι θα τις κάνουμε».

«Έχουν δοθεί συγκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένες προτάσεις στους οργανωτές του Kavala Air Sea Show, για το πότε πρέπει να αποφασιστεί τι για να πάμε για την επόμενη κίνηση…»

Τέλος, ερωτηθείς για το αν έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία για το Kavala Air Sea Show 2019, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Έχουν δοθεί συγκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένες προτάσεις στους οργανωτές του Kavala Air Sea Show, για το πότε πρέπει να αποφασιστεί τι για να πάμε για την επόμενη κίνηση. Εγώ δεν θα αναφερθώ στις ημερομηνίες. Αυτή η διοργάνωση θέλει να ξεκινάει 14 μήνες πριν. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε αργήσει. Αλλά αν φτάσουμε να κάνουμε την ίδια ερώτηση τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο δεν νομίζω ότι θα συνεχίζαμε. Εμείς πάντως ευχαριστούμε όλους και ζητάμε συγγνώμη για το αν ενοχλήσαμε κάποιους στη φετινή διοργάνωση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...