Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025

Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις του καλοκαιριού

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Την ικανοποίησή του, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό, για την ανταπόκριση των συναδέλφων του στις αυξημένες απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Π.Ε. Καβάλας, Νίκος Ίμβρος.

Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο αυτό που συνέβη το φετινό καλοκαίρι, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος αστυνομικά, αν αναλογιστούμε τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν, οι οποίες αυτήν την περίοδο φαίνονται πολύ πιο έντονα», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Ίμβρος.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε τι ελλείψεις υπάρχουν και πως ανταποκρινόμαστε σε αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι κι ήταν όντως πρωτόγνωρα»

«Οι τοπικοί άρχοντες, πέραν των καλών ή κακών λόγων, όταν σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε σε κάτι έκτακτο και επείγον όπως το κυκλοφοριακό μέσα στην πόλη της Καβάλας με τις αφίξεις των πλοίων ή λόγω εκτέλεσης έργων, πρέπει να μας βοηθήσουν, ώστε τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες να μην μένουμε σε ευχές. Υπάρχει ικανοποίηση για την ανταπόκριση των συναδέλφων αστυνομικών που έγινε στο μέτρο του δυνατού κι αυτό πάντα θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, γιατί θα πρέπει να σκεφτούμε τι ελλείψεις υπάρχουν και πως ανταποκρινόμαστε σε αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι, που ήταν όντως πρωτόγνωρα», συμπλήρωσε σχετικά ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων της Π.Ε. Καβάλας.

Έκκληση στους τοπικούς άρχοντες και την ελληνική πολιτεία για ενίσχυση του προσωπικού

«Ο κόσμος στην διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου ήταν πολύς, μακάρι να αυξάνεται κάθε χρόνο, γιατί είναι καλό για τον τόπο μας και την οικονομία του, αλλά θα πρέπει και η ελληνική πολιτεία επιτέλους να δει την περιφερειακή ενότητα Καβάλας από άποψη προσωπικού, όπως τις αρμόζει με τις ανάγκες που πραγματικά υπάρχουν. Δυστυχώς, δεν αποτυπώνονται αυτά σε νούμερα. Στα χαρτιά φαινόμαστε πλήρεις, όμως το αν είμαστε πλήρεις το βλέπει ο πολίτης και ο τουρίστας. Δεν είμαστε και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους τοπικούς άρχοντες και στους βουλευτές να μας βοηθήσουν. Κάνουμε την προσπάθεια μας, αλλά αν δεν έχουμε και την βοήθειά τους, τότε τα αποτελέσματα θα είναι μηδαμινά», επισήμανε καταληκτικά με έμφαση ο Νίκος Ίμβρος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είσαι μια μοναχική φωνή; Συνέχισε να μιλάς

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Χθες μιλούσαμε για την ελληνική γλώσσα...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο Χρήστος Ταμανάς υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την τοπική κοινωνία της Θάσου»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος – Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας...

Καβάλα: Διέρρηξαν σπίτι και ταξί

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης...

Λιμνιά Καβάλας: Πυροβόλησε τον γείτονά του για προσωπικές διαφορές

Συνελήφθη την Δευτέρα (21-4-2025) το βράδυ σε περιοχή της...

Έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ταμανάς

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης 22...

Ημέρα της Γης: Μνημόνιο EnEarth – Kavala Solutions για την υπόγεια αποθήκευση CO2 στον Πρίνο

Μια σημαντική συμφωνία με σημαντικά οφέλη για τη βιώσιμη...

Αποκαλυπτήρια μνημείου του Τηλέμαχου Τσιμηρίκα

Τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου 2012 στην Μεσορόπη Καβάλας...

Μακάριος Λαζαρίδης:«Το Άγιο Φως οδηγός μας για ένα καλύτερο αύριο»

«Κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα συμβολίζει τη...