Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άκης Τελίδης: Με περισσότερη εμπειρία και γνώση ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου

Ημέρα:

spot_img

«Από την πενταετή συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, σίγουρα απέκτησα πρόσθετη γνώση και εμπειρία. Τα εφόδια είναι πολύ περισσότερα από την προηγούμενη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές. Βέβαια με την απλή αναλογική είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για όλους μας. Από εκεί και μετά δίνω τον καθημερινό μου αγώνα. Θα κάνω έναν τίμιο αγώνα και πιστεύω ότι θα εκτιμηθούν και το έργο μου, αλλά και η κοινωνική μου προσφορά όλα αυτά τα χρόνια».

Τα παραπάνω τόνισε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, με τον συνδυασμό «Ανάσα για τον Δήμο» της Δήμητρας Τσανάκα, Άκης Τελίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας.

«Όπως αντιλαμβάνομαι οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από το έργο της κ. Τσανάκα, υπάρχει θετική ανταπόκριση…»

Ερωτηθείς για το τι εισπράττει από την επαφή του με τους πολίτες, τόσο για τον ίδιο προσωπικά, όσο και για το έργο της κ. Τσανάκα, ο κ. Τελίδης απάντησε: «Όπως αντιλαμβάνομαι οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από το έργο της κ. Τσανάκα, υπάρχει θετική ανταπόκριση. Εκτιμώ ότι θα είμαστε ο προτιμώμενος συνδυασμός, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη απήχησή του στους πολίτες του δήμου Καβάλας. Όσον αφορά το έργο μου ακούω θετικά σχόλια γενικά, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό θα φανεί και στις κάλπες».

«Προσπάθησα να κάνω μια ιεράρχηση των αναγκών κάθε σχολείου ξεχωριστά κι από εκεί και πέρα με σταθερά βήματα να προσπαθήσω να αποδώσω κάποιο έργο στα σχολεία»

Σε σχέση με την παρουσία του στην ενιαία σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καβάλας, ο Άκης Τελίδης ανέφερε αρχικά: «Ανέλαβα τον Μάρτιο του 2018 και το πρώτο μέλημά μου ήταν να μιλήσω με τους διευθυντές, να έχω αγαστή συνεργασία μαζί τους, γιατί αυτοί ξέρουν τα σχολεία περισσότερο από τον καθένα. Αιτήματα υπήρχαν πάρα πολλά, καθώς μιλάμε για 29 δημοτικά και 32 νηπιαγωγεία. Προσπάθησα να κάνω μια ιεράρχηση των αναγκών κάθε σχολείου ξεχωριστά κι από εκεί και πέρα με σταθερά βήματα να προσπαθήσω να αποδώσω κάποιο έργο στα σχολεία».

«Όλες μας οι ενέργειες αποσκοπούν στην ασφάλεια και η χαρά των παιδιών»

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό. Έγιναν πολλά πράγματα, μοιράστηκε αθλητικό υλικό δυο φορές, όλα τα σχολεία έχουν εργαστήρια πληροφορικής και προτζέκτορες. Γίνονται ηλεκτρολογικές εργασίες άμεσα, υδραυλικές εργασίες, ξυλουργικές κι ό,τι απαιτεί η καθημερινότητα ενός σχολείου. Λύνονται άμεσα τα όποια προβλήματα, καθώς έχουμε συμβάσεις με όλους τους τεχνίτες, ώστε με ένα τηλέφωνο των διευθυντών να πηγαίνουν άμεσα για να επιλύουν ό,τι πρόβλημα ανακύπτει. Διαρκώς βγαίνουν ανάγκες, υπάρχουν πολλά ζητήματα που προσπαθούμε να επιλύουμε καθημερινά. Παρά όμως τα όποια ζητήματα, θεωρώ ότι στην παρούσα φάση τα σχολεία μας είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο σε ό,τι αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό, τις καθημερινές ανάγκες κλπ. Βέβαια υπάρχουν προβλήματα σε σχέση με το κτηριακό των σχολικών μονάδων, καθώς τα περισσότερα εξ αυτών είναι παλιά. Όλες μας οι ενέργειες αποσκοπούν στην ασφάλεια και η χαρά των παιδιών», συμπλήρωσε.

Την Δήμητρα Τσανάκα «βλέπει» και πάλι δήμαρχο Καβάλας ο Άκης Τελίδης

Ο κ. Τελίδης εκτίμησε ότι η Δήμητρα Τσανάκα και ο συνδυασμός «Ανάσα για τον Δήμο» θα κόψουν πρώτοι το νήμα των εκλογών την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, κάτι που όπως σημείωσε, θα επαναληφθεί και τη δεύτερη Κυριακή και θα επανεκλεγεί η κ. Τσανάκα και πάλι στη θέση της δημάρχου.

Ερωτηθείς για το αν «προτιμά» συγκεκριμένο αντίπαλο για τη δεύτερη Κυριακή, ο κ. Τελίδης απάντησε: «Όχι δεν έχω κάποια «προτίμηση». Οι πολίτες πιστεύω ότι θα εκτιμήσουν το ποιόν όλων των υποψηφίων δημάρχων και επειδή εκτιμώ ότι είναι άξιοι κριτές, πιστεύω ότι θα βγάλουν άξια τόσο τον πρώτο όσο και τον δεύτερο».

«Πραγματικά η ψήφος θέλει γνώση και πολλή σκέψη…»

Σε σχέση με το ενδεχόμενο των συνεργασιών και αν είναι εύκολο αυτές να προκύψουν, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας απάντησε: «Έχω ξαναπεί ότι για αυτές τις εκλογές πραγματικά η ψήφος θέλει γνώση και πολλή σκέψη. Πρέπει να εκτιμήσει ο κόσμος ότι αυτοί που θα στηρίξει αύριο μεθαύριο θα πρέπει να κινηθούν σε ένα πλαίσιο σύνθεσης και συνεργασίας για το καλό της πόλης μας. Εκτιμώ λοιπόν ότι ο πολίτης πρέπει να ψηφίσει τους ικανότερους και πιο αποτελεσματικούς, ανθρώπους που δεν έχουν παρωπίδες».

«Έχω πολλά να προσφέρω στους συνδημότες μου και γι’ αυτό ζητώ τη στήριξή τους»

Τέλος, κληθείς να απευθύνει το μήνυμα του προς τους ψηφοφόρους του δήμου Καβάλας, ο Άκης Τελίδης σημείωσε: «Εκτιμώ ότι έχω πολλά να προσφέρω ακόμη. Είμαι γέννημα θρέμμα Καβαλιώτης, αγαπώ την πόλη μου. Όσες ευκαιρίες και να μου δόθηκαν να φύγω, ακόμη και τώρα, ποτέ δεν θα την απαρνιόμουν. Εκτιμώ ότι έδωσα πολλά και στο Δημοτικό Ωδείο και στην σχολική επιτροπή. Έχω πολλά να προσφέρω στους συνδημότες μου και για αυτό ζητώ τη στήριξή τους».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΕΛΙΔΗ

Γεννήθηκα στην Καβάλα στις 27/03/1974
Παντρεμένος με την Σουσλογλου Κυριακή ,Πατέρας δυο τέκνων ηλικίας 13 και 9 ετών αντίστοιχα .
Εκπαίδευση
Τελειόφοιτος ΑΕΙ Μηχανικών ΑΔΣΕΝ Τελειόφοιτος ΤΕΙ Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου Πτυχιούχος Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας CAMBRIDGE επιπέδου LOWER
Επαγγελματική Εμπειρία
Από 01/03//2001 έως σήμερα Εργαζόμενος στην KAVALA OIL. Απο 02/02/2009 Χρηματοοικονομικός Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην ΑΧΑ Ασφαλιστική, μέλος του MDRT CLUB Κορυφαίων Συμβούλων Παγκοσμίως από 03/2018 ..
Από 01/09/2014 έως σήμερα Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Καβαλας13/03/2017 έως 08/03/2018 Πρόεδρος Δημοτικού Ωδείου Καβαλας08/03/2018 έως σήμερα Πρόεδρος Αβαθμιας Σχολικής Επιτροπής

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...

Απορρίφθηκε μία ακόμη αγωγή πρώην εργαζομένων στα Πετρέλαια

Το Πρωτοδικείο Καβάλας με την υπ’ αριθμ. 65/24 απόφασή...