Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Σε ήρεμο κλίμα οι εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας

Ημέρα:

Σε ήρεμο κλίμα συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Μετά τη Θάσο, όπου οι εκλογές διεξήχθησαν την Κυριακή (10/12), τη σκυτάλη πήρε το ηπειρωτικό τμήμα της Π.Ε. Καβάλας. Έτσι από τις 8 το πρωί της Δευτέρας (11/12) οι κάλπες άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 4 το απόγευμα, με τις εκλογές να διεξάγονται στον δεύτερο όροφο του Επιμελητήριου. Το ίδιο θα ισχύσει και για την Τρίτη (12/12), τελευταία ημέρα των εκλογών.

Στην κεντρική πλατεία τα «στρατηγεία» των τριών συνδυασμών

Απέναντι από το Επιμελητήριο, στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, έχουν στηθεί τα «στρατηγεία» των τριών συνδυασμών που διεκδικούν τη διοίκηση του Ε.Β.Ε. Το πρωί της Δευτέρας (11/12), πολλοί ήταν οι υποψήφιοι που βρέθηκαν στον χώρο, ενώ παρόντες ήταν και οι τρεις επικεφαλής των συνδυασμών «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία», «Ανανέωση Τώρα» και «Για Εσένα».

Δηλώσεις στον «Ενήμερο» και στο Kavala Web News, έκαναν για τη διεξαγωγή των εκλογών, οι Μάρκος Δέμπας, Παύλος Ζησίμου και Κίμωνας Παπαδόπουλος.

Μ. Δέμπας: «Πρέπει να δοθεί μήνυμα ενότητας και μαζικότητας, ότι η επόμενη διοίκηση θα έχει τη στήριξη χιλιάδων επιχειρηματιών»

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Η προσέλευση σήμερα που άνοιξαν οι κάλπες στην Καβάλα, είναι ομαλή και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Αυτό είναι θετικό, να το ακούσουν οι επιχειρηματίες, γιατί υπάρχει ένα καλό στήσιμο από την εκλογική επιτροπή. Θέλω να προσκαλέσω τους επιχειρηματίες που είναι ενήμεροι κι έχουν δικαίωμα ψήφου να ψηφίσουν Δευτέρα και Τρίτη. Πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα ενότητας, ένα μήνυμα μαζικότητας, ότι η επόμενη διοίκηση θα έχει τη στήριξη χιλιάδων επιχειρηματιών και φυσικά αυτό το μήνυμα να το στείλουμε προς τα κάτω και περιφερειακά και κεντρικά, ότι το Επιμελητήριο Καβάλας θα στηρίζει μαζικά την επόμενη ημέρα του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Πρωτοβουλία», Μάρκος Δέμπας.

Π. Ζησίμου: «Θέλουμε Επιμελητήριο δίκαιο, ισχυρό, ώστε επιτέλους να ξυπνήσει αυτός ο γίγαντας»

«Τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, έπειτα απ’ αυτό που πρότεινε η παράταξή μας, για πρώτη φορά οι υποψήφιοι να βρίσκονται απέναντι στην πλατεία. Το κλίμα γενικά είναι καλό, όπως καλό είναι και για την παράταξή μας. Δεν ενοχλείται κανένας από τους ψηφοφόρους. Εγώ παρακαλώ οι ψηφοφόροι από όλες τις περιοχές της Π.Ε. Καβάλας να προσέλθουν και να δώσουν το «παρών», προκειμένου η νέα διοίκηση που θα προκύψει, στην οποία ευχόμαστε να είμαστε εμείς, να δώσει νέα κίνητρα και ώθηση στο επιχειρείν και επιτέλους μετά από 25 χρόνια να αλλάξει και να έρθει μια νέα γενιά επιχειρηματιών, η οποία, όπως έχω δεσμευτεί δημόσια, θα κάνει το Επιμελητήριο δίκαιο, ισχυρό, ώστε επιτέλους να ξυπνήσει αυτός ο γίγαντας, ο οποίος τόσα χρόνια τον πληρώνουμε όλοι μας και όλοι αναρωτιόμαστε που βρίσκεται», σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», Παύλος Ζησίμου.

Κ. Παπαδόπουλος: «Η συμμετοχή είναι αυτή που πρέπει να κερδίσει»

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για Εσένα», Κίμωνας Παπαδόπουλος, υπογράμμισε: «Η ροή είναι όπως την αναμένουμε. Θέλω να συστήσω να διατηρηθεί η ψυχραιμία και η ηρεμία από όλους όσοι θέλουν να εμπλακούν σ’ αυτή τη διαδικασία. Ούτως ή άλλως η ανατροπή που απαιτείται σε κάθε κοινωνία και πρέπει να γίνει για να μπορούμε να κάνουμε βήματα προόδου και εξέλιξης. Θα πρέπει να γίνει αποδεκτό κι απ’ αυτούς που ακόμη και την τελευταία στιγμή με κάθε μέσο και τρόπο θέλουν να εμμείνουν στις θέσεις και στις απόψεις τους. Η συμμετοχή είναι αυτή που πρέπει να κερδίσει. Οι πολίτες πρέπει απρόσκοπτα να έρχονται και να εκφράζουν τη γνώμη τους. Δεν μπορεί πια να καθοδηγούνται. Δεν έχουν ανάγκη από ταγούς. Είναι ελεύθεροι και ικανοί να εκφραστούν και να ζητήσουν αυτό που επιθυμούν, αν θέλουν να ξεφύγουν από την κρίση και να βρουν άλλες απαντήσεις σ’ αυτά που τους απασχολούν καθημερινά, στα προβλήματα της φορολόγησης, της ασφάλισης και τη στήριξή τους μέσα στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον όπου καλούμαστε να τα καταφέρουμε για να επιβιώσουμε. Όλοι αυτοί που θέλουν να δώσουν στίγμα παραγοντισμού και ελέγχου της γνώμης όλων όσοι προσέρχονται για να εκφραστούν, νομίζω πως θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι, διότι φτάνει πια».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανδρικό χάπι αντισύλληψης – Πώς λειτουργεί

Ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό χάπι ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα. Πειράματα υποδεικνύουν ότι...

Συμβουλές για να μην γερνάει ο λαιμός σας

Ο λαιμός είναι μια περιοχή του σώματός μας όπου...

Νέο ενδοσκοπικό σύστημα εντοπίζει τους καρκίνους με ακρίβεια 90%

Η έγκαιρη διάγνωσή τους είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για...

Μάνθος Κλεανθίδης: Έχουμε έναν πολύ δυναμικό Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου...

Θα στενάξει η Καβάλα από το κυκλοφοριακό το καλοκαίρι

Νίκος Ίμβρος: Για μας τους κατοίκους της πόλης, έτσι...

Όλα είναι έτοιμα για την 19η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Πανέτοιμη δηλώνει, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Μαυρομμάτη, η...

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα...