Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O αγωγός TAP Χορηγός στο Φαλακρό Grand Opening

Ημέρα:

spot_img

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG) χορήγησε την τριήμερη εναρκτήρια εκδήλωση Φαλακρό Grand Opening, που σηματοδότησε τα εγκαίνια της περιόδου σκι στο Φαλακρό Όρος.

Η εναρκτήρια διοργάνωση στο Φαλακρό πραγματοποιήθηκε από 16 έως 18 Δεκεμβρίου, με σκοπό να τοποθετήσει το Φαλακρό Όρος στο τουριστικό και αθλητικό γίγνεσθαι, προωθώντας παράλληλα την περιβαλλοντική συνείδηση. Πιστός στη δέσμευσή του για συμβολή στην ανάπτυξη και ευημερία των τοπικών κοινωνιών, ο TAP συνεχίζει να επενδύει σε καινοτόμες πρωτοβουλίες κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του άξονα του Προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεών του για την ενίσχυση του βιοπορισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις κοινότητες κατά μήκος της όδευσης του αγωγού.

Στο πλαίσιο της εναρκτήριας διοργάνωσης, που συμπεριέλαβε πλήθος δράσεων, παρουσιάστηκε η ημερίδα “Live the mountain experience, Falakro”. Σε αυτήν οι επισκέπτες γνώρισαν τα αθλήματα που θα μπορούν να κάνουν όλο το χρόνο, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά του όρους.

Grand opening falakro 3Οι επισκέπτες συμμετείχαν δωρεάν σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ορειβατικό σκι, σκι, τοξοβολία, τρέξιμο βουνού, ορεινό ποδήλατο, αλεξίπτωτο πλαγιάς, snow yoga, flying fox κ.ά. Επιπλέον, γνωστοί αθλητές, προπονητές και ειδικοί παρουσίασαν τα αθλήματά τους μέσα από εισηγήσεις, βίντεο, παρουσιάσεις και επιδείξεις. Οι δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου συμπεριελάμβαναν επίσης πάρτι, live συναυλίες, καθώς και έκθεση φωτογραφικού υλικού που παρουσίαζε τη σπάνια χλωρίδα και πανίδα του βουνού. Συνολικά, περισσότεροι από 3.500 επισκέπτες συμμετείχαν στις διάφορες εκδηλώσεις.

Grand opening falakroΗ πρωτοβουλία αυτή ήταν μια γιορτή του τουρισμού, του αθλητισμού και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με ιδιαίτερη εστίαση στους νέους, καθώς τουλάχιστον 1.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκαν τη διοργάνωση την πρώτη μόλις μέρα.

Ο TAP με χαρά συνέβαλε στην πρωτοβουλία ενίσχυσης μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νομό της Δράμας και στήριξης της ανάδειξης της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο νέος Διοικητής της ΧΧ ΤΘ Μεραρχίας στον δήμο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νεστου Σάββα Μιχαηλίδη, επισκέφτηκε στο Δημαρχείο Χρυσουπολης,...

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Τένιας Μακρή στην Καβάλα

Το «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Καβάλας και η...

ΔΗΚΕΘ: Η μισή αλήθεια είναι ψέμα

Από την ΔΗΚΕ Θάσου εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου: Όλο...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου Θώμου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρήστου...

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...