Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Καβάλα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο στην Καλαμίτσα

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε στην περιοχή της...

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Νέας Ηρακλείτσας

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο...

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο φυσικού αερίου στην Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα

 Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να συνδεθούν άμεσα με το δίκτυο

Ακολούθησε μας

Η ΔΕΔΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, ενημερώνουν ότι τα έργα κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή γύρω από την πλατεία Καπνεργάτη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, παρέχοντας ήδη σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων το Εμπορικό Κέντρο Καβάλας, πρόσβαση σε μια πιο καθαρή, οικονομική και αποδοτική μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, στις οδούς Αβέρωφ, Κασσάνδρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Καπνεργάτη, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, θα μπορούν να συνδεθούν άμεσα, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών και την ελαχιστοποίηση της όχλησης, οι πολίτες που επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/). Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 466 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθεί χάρτης με τις οδούς στις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία σύνδεσης.

Παράλληλα, οι δημότες Καβάλας μπορούν εδώ να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το πρώτο τετράμηνο εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Δημότες των οποίων τα ακίνητα βρίσκονται εκτός του προγραμματισμού του πρώτου τετράμηνου εργασιών, μπορούν επίσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για σύνδεση με το δίκτυο, ακολουθώντας την προαναφερθείσα διαδικασία, προκειμένου η διεύθυνση του ακινήτου τους να ληφθεί υπόψη στη χάραξη του επόμενου προγραμματισμού επεκτάσεων.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα