Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Η Energean κοντά σε συμπολίτες μας στην Καβάλα και στη Ν. Καρβάλη για τις ημέρες του Πάσχα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Την δυνατότητα να προμηθευθούν τα αγαθά του πασχαλινού τραπεζιού δίνει η Energean σε συμπολίτες μας στην Καβάλα και στη Νέα Καρβάλη, οι οποίοι βρίσκονται σε οικονομική ένδεια.

Συγκεκριμένα η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, προσέφερε 100 δωροεπιταγές για την προμήθεια αγαθών από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Καβάλας. Τις δωροεπιταγές παρέδωσε στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη ο Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του ομίλου Energean κ. Βασίλης Τσέτογλου. Οι δωροεπιταγές θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για την ενίσχυση του κοινωνικού της έργου στην περιοχή (κεντρική φωτό).

Επιπλέον, ο Υπεύθυνος Ναυτιλιακού Τμήματος της Energean στην Καβάλα κ. Νίκος Βογιατζής παρέδωσε στον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου Νέας Καρβάλης πατέρα Αλέξιο Αγγελίδη δωροεπιταγές που θα δοθούν σε 15 οικογένειες της ενορίας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Παρών στην παράδοση ήταν και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Καρβάλης κ. Νίκος Καρακεϊσογλου (φωτό 2).

Η Υπεύθυνη του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Ίλια Ρήγα δήλωσε τα εξής:

«Θεωρούμε ως καθήκον μας να συνδράμουμε αυτές τις άγιες μέρες τους συμπολίτες μας που βιώνουν με έντονο τρόπο την κρίση. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας που ενισχύει το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου καθώς και να συμβάλλουμε την προσπάθεια που ανελλιπώς καταβάλλει η ενορία Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στη Νέα Καρβάλη. Εύχομαι μέσα από αυτήν την κίνηση οι συμπολίτες μας να βρουν χαρά και να νιώσουν το πνεύμα των ημερών, το οποίο οφείλουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις. Καλή Ανάσταση, Χαρούμενο Πάσχα σε όλους».

spot_img

Διαφημίσεις