Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
spot_img

Δωρεά υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου από τον TAP στον δήμο Νέστου

Ημέρα:

Επίσημη  εκδήλωση παράδοσης, ενός νέου υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου στο Δήμο μας από την εταιρεία TAP, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου. Αποτελεί δωρεά της εταιρίας του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP A.G.)

Ήδη Ο Δήμος έχει  παραλάβει ένα πολυμηχάνημα  με μαχαίρι και αλατιέρα για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων στα Ορεινά , από την ίδια εταιρία το οποίο βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα.  Η σύντομη τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στον προαύλιο χώρου του Δημαρχείου από τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τον κ. Σπύρο Νάκο, υπεύθυνο του TAP τοπικών κοινωνιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σαββαΐδης, ο προϊστάμενος της καθαριότητας κ. Σιδηρόπουλος καθώς επίσης και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας.
Το απορριμματοφόρο όχημα που προστέθηκε στο στόλο του Δήμου Νέστου είναι νέας τεχνολογίας και θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω αποδοτικότητα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Νέστου.

Η δωρεά του TAP στο Δήμο Νέστου εντάσσεται στο διαπεριφερειακό πρόγραμμα «ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»-Δωρεά Οχημάτων Κοινής Ωφέλειας, στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που διατρέχει ο αγωγός.

Ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά για το Δήμο μας, η συγκεκριμένη δωρεά, γιατί οι υποσχέσεις του TAP γίνονται πράξεις. Βέβαια δεν αμφιβάλλαμε ποτέ γι’ αυτό. Τα δυο οχήματα που έχουμε παραλάβει μέχρι τώρα από τον TAP θα συνδράμουν σημαντικά στο έργο μας. Το νέο όχημα  που μόλις παραλάβαμε είναι υπερσύγχρονο ενώ  τυχαίνει να βρίσκονται εδώ και οι άνθρωποι που θα το χρησιμοποιούν, διότι χωρίς αυτούς τα μηχανήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Χάριν στους υπαλλήλους και στις δυνατότητες που έχουν θα αξιοποιήσουμε το απορριμματοφόρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διότι έχει  μεγαλώσει η πόλη και ο Δήμος και κυρίως οι ανάγκες του. Ο στόλος που έχουμε είναι γηρασμένος και νομίζω ότι το νέο όχημα θα συμβάλει τα μέγιστα για την καθαριότητα του Δήμου Νέστου. Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία για τη σημαντική αυτή δωρεά».

Ο υπεύθυνος του TAP τοπικών κοινωνιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σπύρος Νάκος ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά εκπροσωπώ τον TAP στη σημερινή εκδήλωση για την παράδοση του απορριμματοφόρου στο Δήμο Νέστου. Πριν από περίπου ένα χρόνο παραδώσαμε και πολυμηχάνημα, που κλαδεύει ενώ είναι και εκχιονιστικό. Υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες, τις οποίες διέρχεται ο TAP, με την παράδοση οχημάτων κοινής ωφέλειας στο πλαίσιο των κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων του TAP. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για τη σωστή συνεργασία  όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι το νέο όχημα με το προσωπικό του Δήμου που θα το χρησιμοποιεί, να συμβάλουν περαιτέρω στην καθαριότητα του Δήμου Νέστου και την υποστήριξη προς όφελος ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας του Δήμου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι τουρίστες αυξάνονται, αλλά τα έσοδα μειώνονται

Μάρκος Δέμπας: Τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποτελούν ένα μήνυμα...

Συζήτηση για το κλείσιμο του Κ.Ε.Π. στο Διοικητήριο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την...

Περί υδατοδεξαμενών και αξιοποίησης τους…

Στη σημαντικότητα ύπαρξης ακόμη περισσότερων υδατοδεξαμενών, οι οποίες πέρα...

Επίδειξη λειτουργίας των απορριμματοφόρων περισυλλογής οργανικών αποβλήτων

Στην επίδειξη του τρόπου περισυλλογής οργανικών αποβλήτων και του...

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρατείνεται έως τις 2 Αυγούστου η προθεσμία για την...

Μεγάλη πίεση δέχεται το Νοσοκομείο Καβάλας

Γιώργος Τεπελόπουλος: Όσο αυξάνει ο αριθμός των ξένων επισκεπτών...

Αποζημίωση για τις διακοπές ρεύματος θα ζητήσει ο δήμος Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο...