Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ένας στους τέσσερις εργαζόμενους στην Energean είναι απόφοιτος του TEI ΑΜΘ

Ημέρα:

Στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας με το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΤΕΙ Καβάλας), η Energean είχε την χαρά να υποδεχθεί τις προηγούμενες ημέρες στις χερσαίες εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης σπουδαστές του 7ου και του 3ου εξαμήνου από το Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

Οι σπουδαστές έλαβαν την απαραίτητη εκπαίδευση ασφαλείας και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Σίγμα, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας υδρογονανθράκων σε πραγματικές συνθήκες.

Σχετικά με την επίσκεψη των σπουδαστών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Δημήτρης Γόντικας, Διευθύνων Σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε τα εξής:

«Είναι πάντα χαρά μας να παρέχουμε στη νέα γενιά επιστημονικού και τεχνικού δυναμικού της χώρας κάθε δυνατό εφόδιο για την σταδιοδρομία τους στον τομέα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για σπουδαστές του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης, ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος άρρηκτα συνδεδεμένου με την παραγωγική διαδικασία. Μέσω της συνεργασίας μας με το ΤΕΙ, έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε προοπτικές απασχόλησης στη νεολαία στον τόπο καταγωγής της, συνεισφέροντας έτσι προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία. Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου ο ένας στους τέσσερις εργαζόμενους στην Energean είναι απόφοιτος του TEI Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».

Υπό την ευθύνη των Βασίλη Τσέτογλου, Διευθυντή για την Ασφάλεια, την Υγεία και το Περιβάλλον σε Ελλάδα και Αδριατική, και Κώστα Ιωαννίδη, Διευθυντή Εγκαταστάσεων, στην υλοποίηση των επισκέψεων συμμετείχαν οι Βασίλης Τόμος (Διευθυντής Παραγωγής & Γεωτρήσεων), Νίκος Καρανάσος (Προϊστάμενος Λειτουργίας Χερσαίων Εγκαταστάσεων) Παναγιώτης Βέλκος (Εργοδηγός Ασφάλειας), Σάββας Δημητριάδης (Επόπτης Λειτουργίας Χερσαίων Εγκαταστάσεων) και Θεοφάνης Αλμυρός (Επόπτης Ασφάλειας).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ντίνος Κλειτσιώτης: Το 1 εκατ. που δεν πήγε να ψηφίσει είναι σε αναμονή

Ντίνος Κλειτσιώτης: Ο τρόπος φορολόγησης των αντικειμενικών κριτηρίων πραγματικά...

Πάρης Παρασχούδης: Να εφαρμοστεί ο χώρος Σένγκεν και στα χερσαία σύνορα

Για την πιθανότητα άνισου ανταγωνισμού ανάμεσα στη Θάσο και...

Εντάσεις για την μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ

Χρήστος Ιωαννίδης: Δεν επιμένουμε για λόγους αισθητικής, αλλά για...

Η Αλιεία ως κλειδί για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των παράκτιων περιοχών

Άρθρο του Αντώνη Φραντζή, Συμβούλου Αλιείας της Περιφέρειας ΑΜΘ Η...

Καβάλα: Μαχαίρωσε τον φίλο του μετά από καβγά

Ένας άντρας νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο...

Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με αφορμή την πρόθεση της εταιρείας Gastrade να προχωρήσει...

Λεωνίδας Παππάς: Η άνοδος μας είναι αργή, δεν είναι αυτό που θέλαμε

«Το 60% των εκλογέων δεν πήγε στην κάλπη /...