Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που βίαζε την κόρη του

Ημέρα:

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος άντρας από το Ερατεινό του δήμου Νέστου που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος άντρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε! Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Όπως αναφέρει το voria.gr αλλά και από την έρευνα της Εισαγγελίας, προκύπτει ότι η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση είναι κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας για τον θάνατο του 18χρονου μαθητή σε τροχαίο

Από το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Αγαπητοί...

Ο Γιώργος Βορίδης υποψήφιος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο Γιώργος Βορίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με...

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση δικύκλου με όχημα του δήμου Καβάλας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου...

Energean: Πρωτοβουλίες για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Παγγαίου και στον Δήμο Ζίτσας

Στην ενίσχυση των υποδομών που προστατεύουν το περιβάλλον προχώρησε...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...