Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις”

Ημέρα:

Από την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, η ενημερωτική Ημερίδα με θέμα “Ναρκωτικά και Εξαρτήσεις”, την οποία συνδιοργάνωσαν  η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας και η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας “Β. Βασιλικός”, στην αίθουσα εκδηλώσεων της εν λόγω βιβλιοθήκης.

Η ημερίδα περιλάμβανε ομιλίες από διακεκριμένους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με ενεργό ρόλο στην πρόληψη και αντιμετώπιση του πολυσύνθετου αυτού ζητήματος. Ειδικότερα, εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος, Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, η κα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χάιδω, ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτρια και υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου Καβάλας ΚΕΘΕΑ-ΚΙΒΩΤΟΣ και ο κ ΛΕΩΝΙΔΗΣ Βλαδίμηρος, ψυχολόγος – στέλεχος πρόληψης στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στέφανος, ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας Κύριλλος ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερούπολης, η κα ΚΕΛΕΠΤΣΟΓΛΟΥ Παρασκευή ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Καβάλας ΝΔ κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ Ιωάννη, ο κ. ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ Αναστάσιος ως εκπρόσωπος της Βουλευτού Καβάλας ΝΔ κας ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων της Π.Α.Μ.Θ. κ. ΓΡΑΝΑΣ Αρχέλαος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας κ. ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣ Απόστολος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Καβάλας κ. ΜΟΥΡΙΑΔΗ Θεόδωρου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΛΑΒΟ Σπυρίδωνα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ. κ. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ Γρηγόριος ως εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Καβάλας Αντιπλοίαρχου κ. ΒΡΥΖΑ Αθανάσιου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αστυνόμος Α΄ κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Καβάλας κ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Στυλιανός. 

Η Ένωσή μας θα συνεχίζει να στηρίζει και να ενθαρρύνει συλλογικές προσπάθειες που αγγίζουν ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, προωθούν τη συνεργασία μεταξύ των φορέων και επιμορφώνουν τα στελέχη του Σώματος και την τοπική κοινωνία. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγορά της Καβάλας βάζει τα γιορτινά της

Γιάννης Τσίρλης: Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου το «Pre Christmas...

Απόστολος Χρόνης: Προάγγελος ιδιωτικοποίησης οι συνενώσεις των ΔΕΥΑ;

Την έντονη ανησυχία του για την πιθανή ιδιωτικοποίηση του...

Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία...

«Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα» σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή

Την θεατρική παράσταση «Κλυταιμνήστρα η (ε)κλυτή βασίλισσα», που ανεβαίνει...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα εξηγήσουμε τι είναι, αλλά και τι δεν είναι εθελοντισμός

Ξενοφών Κροκίδης: Όταν υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα εθελοντισμού σημαίνει...

Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή

«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την...

Κώστας Τσιτσιλικάκης: Διαχρονικά ζητάμε επιπλέον προσωπικό στο ΕΚΑΒ

«Είναι πάρα πολλά τα περιστατικά από ανακοπή που καταλήγουν» Το...

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ και βράβευση του μαθητή Χαράλαμπου Αγγή

Μία εξαιρετική εκδήλωση, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων...