Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «Επαναστατική Περίπολος» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα Δικαστήρια της Καβάλας

Ημέρα:

spot_img

Η «Επαναστατική Περίπολος» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου της Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανάρτηση

Το κράτος δικαίου εκδικείται τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τους αλληλέγγυους συντρόφους, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους και τους άνεργους.

Το ίδιο κράτος είναι αυτό που παράλληλα ξεπλένει το Noor1 του Μαρινάκη, το σκάνδαλο Novartis, την υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος από τον Λαυρεντιάδη, τον βιαστή ανηλίκων Γεωργιάδη και τέλος τον αξιότιμο καλλιτεχνικό διευθυντή του κρατικού θεάτρου, επίσης βιαστή ανηλίκων, Δημήτρη Λιγνάδη.

Το κράτος εκδικητής έχει δώσει το ελεύθερο στη Νικολάου και στον Χρυσοχοΐδη να φτιάχνουν δικούς τους νόμους, να τους επιβάλλουν και να βασανίζουν τους αγωνιστές. Φωτογραφικούς νόμους που οι ίδιοι δεν τηρούν.

Η οικογένεια Μητσοτάκη σε συνεργασία με την αμερικάνικη πρεσβεία και τον συρφετό βιομηχάνων δολοφονούν τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Σε αντίθεση με τον δολοφόνο Κορκονέα που αφέθηκε ελεύθερος και τους μπάτσους βασανιστές στα αστυνομικά τμήματα, τους χρυσαυγίτες που είτε τους την έκαναν είτε κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές μέσα από τα κελιά τους.

Τέλος, η κυβέρνηση ακολουθώντας τακτικές Ερντογάν, καταστρέφει την τοπική οικονομία κατασπαταλώντας δημόσιο χρήμα σε μούφα εξοπλισμούς, επιβάλλοντας χουντικές διατάξεις με πρόσχημα την πανδημία, ψηφίζει απαράδεκτους εκπαιδευτικούς νόμους προς όφελος ιδιωτικών ιδρυμάτων και εταιριών.

Οι δήμιοι εισαγγελείς και δικαστές ακολουθούν τυφλά τις εντολές των ακροδεξιών, Νικολάου και Χρυσοχοΐδη και έχουν ήδη καταδικάσει τον Κουφοντίνα σε θάνατο. Τα ΜΜΕ στηρίζουν την κρατική δολοφονία, προβάλλοντας συνέχεια την άποψη της κυβέρνησης και τονίζοντας συνεχώς πως ο Κουφοντίνας είναι δολοφόνος, βοηθώντας έτσι στην άμεση εξόντωσή του.

Για όλους αυτούς τους λόγους, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου τοποθετήσαμε μικρής ισχύος εμπρηστικό αυτοσχέδιο μηχανισμό στην είσοδο των δικαστηρίων Καβάλας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, απεργό πείνας από 8 Ιανουαρίου και δίψας από 23 Φεβρουαρίου. Αλληλεγγύη σε όλους τους φυλακισμένους συντρόφους.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...