Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο 9χρονος Στράτος Ραφαήλ Μπίνης. Παρά τις αρχικές αισιόδοξες εξελίξεις, τελικά η υγεία του επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες και το απόγευμα της Τετάρτης (29-8-2018) άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Μητέρα» των Αθηνών.
Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, στην Κηπούπολη στην Καβάλα.
«… πάλεψες σκληρά μέχρι τελευταία στιγμή»
Η μητέρα του μικρού Ραφαήλ αποχαιρετώντας το αγγελούδι της έγραψε στο facebook:
Ο Στράτος μας έφυγε, ο δικός σας Στράτος που τόσο αγαπήσατε, από σήμερα θα βρίσκεται στη γη των Αγγέλων. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι ο πιο όμορφος Άγγελος και οι παππούδες του θα τον περιμένουν με μια μεγάλη αγκαλιά.
Σ ευχαριστούμε Στράτο για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στη καρδιά μας. Θα σ’ αγαπάμε πάντα μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας και να ξανασυναντηθούμε. Είσαι ένα σπάνιο παιδί, που πάλεψες για την ίδια τη ζωή. Πάντα σε αποκαλούσαμε Πολεμιστή… γιατί πραγματικά πάλεψες σκληρά μέχρι τελευταία στιγμή. Στράτο ευχόμαστε να προσεύχεσαι και εσύ τώρα με τη σειρά σου, γι αυτούς που κάποτε προσευχήθηκαν για σένα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο το κόσμο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που μας στήριξε και προσευχήθηκε για το παιδί μας.
Παρακαλούμε δεν επιθυμούμε κατάθεση στεφάνων, αντ’ αυτών παρακαλούμε να δοθούν τα χρήματα σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο.
Με εκτίμηση και αγάπη
Οι γονείς
Μπινης Στυλιανος
Ηλιοπούλου Στεφανια
Μπινης Παναγιώτης (αδερφός)
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 31/8/2018 στις 13.00μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Κηπούπολης Καβάλας.











