Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καβάλα και Ξάνθη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Συνελήφθησαν χθες (24-11-2020), στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας τρεις (3) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν μία (1) νάιλον συσκευασία και ένα (1) μεταλλικό κυτίο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 119 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι τον εντόπισαν να κατέχει στην οικία του ένα (1) πλαστικό κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 30 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, σε οικισμό του νομού Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν τον τρίτο δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε οικόπεδο και την οικία του τον εντόπισαν να κατέχει τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 66,6 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 215,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

spot_img

Διαφημίσεις