Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Καβάλα: Αυτοκτόνησε 51χρονη γυναίκα που είχε κορωνοϊό

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δυστυχώς η 51χρονη γυναίκα που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει την Δευτέρα, πέφτοντας στη θάλασσα, στην περιοχή «Γλάστρες» του Παληού, επειδή είχε μάθει πως είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, έδωσε τέρμα στην ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου της Καβάλας όπου νοσηλευόταν.

Δεν άντεξε το βάρος της ψυχικής της φόρτισης, ούτε και την αντιμετώπιση της ασθένειας η οποία φυσικά δεν ήξερε τι πορεία θα είχε. Ίσως να την περνούσε ελαφρά και να επανερχόταν στην κανονική της ζωή σε λίγο καιρό.

Ουσιαστικά όπως αντιλαμβανόμαστε το κύριο πρόβλημα της γυναίκας ήταν το υποκείμενο ψυχικό νόσημα και όχι αυτό καθ’ αυτό του covid 19 που ίσως θα μπορούσε να το ξεπεράσει με τη βοήθεια των γιατρών και των κατάλληλων σκευασμάτων.

Η γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 στην περιοχή «Γλάστρες» του Παληού Καβάλας πέφτοντας στη θάλασσα.

Χάρη στην παρατηρητικότητα κατοίκων της περιοχής, η γυναίκα σώθηκε, καθώς ειδοποιήθηκε έγκαιρα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τη γυναίκα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς, όπως ανέφερε στους διασώστες, επιχείρησε να αυτοκτονήσει επειδή έμαθε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου εξετάστηκε και από ψυχίατρο ο οποίος και της χορήγησε φαρμακευτική αγωγή. Εισήχθη στην «κορωνο-κλινική» του 3ου ορόφου όπου και νοσηλεύονταν.

spot_img

Διαφημίσεις