Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Ικανοποίησή για την ανταπόκριση της Α.Δ. Καβάλας στις απαιτήσεις του καλοκαιριού

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Την ικανοποίησή του, για την μέχρι τώρα ανταπόκριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στις μεγάλες απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού, λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών από χώρες του εξωτερικού, αλλά και από όμορες περιφερειακές ενότητες, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νίκος Ίμβρος.

    «Είναι γεγονός, με βάση και τα επίσημα στοιχεία, ότι φέτος η περιφερειακή ενότητα Καβάλας, έχει παρουσιάσει ικανοποιητική αύξηση όσον αφορά τον τουρισμό. Οι ελλείψεις στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι γνωστές, τις έχουμε επισημάνει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά το μόνιμο προσωπικό της. Φέτος είχαμε την τύχη να υπάρξουν κάποιες αποσπάσεις στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης κι ένα μέρος αυτών να χρησιμοποιηθεί και στο νησί της Θάσου, με αποτέλεσμα, έστω και με αυτούς τους λίγους συναδέλφους, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν την αυξημένη τουριστική κίνηση», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Ίμβρος.

    Χωρίς ενίσχυση οι περιοχές της Νέας Περάμου και του Ορφανίου

    «Τα πράγματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, πήγαν καλά από αστυνομικής άποψης και νομίζω ότι από την νέα περίοδο, με βάση αυτήν την διαδικασία ενίσχυσης της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουμε μια πραγματική ενίσχυση με αστυνομικούς, έστω για τους θερινούς μήνες για να καλύψουμε αυτά τις μεγάλες απαιτήσεις. Οι περιοχές όμως που δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα είναι του Ορφανίου και της Νέας Περάμου, όπου και υπάρχει μεγάλος όγκος επισκεπτών, κυρίως από γειτονικές περιφερειακές ενότητες. Το θέμα της ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό στις προαναφερθείσες περιοχές πρέπει να το δούμε καλύτερα για την επόμενη χρονιά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας.

    «Επιτέλους μετά από χρόνια κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο…»

    Σε ερώτηση τέλος για το αν υπάρχει ανταπόκριση από το αρμόδιο υπουργείο σε κάποια από τα αιτήματα που εκφράζουν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Νίκος Ίμβρος απάντησε: «Κάποιες από τις κινήσεις μας, οφείλω να ομολογήσω, ότι φέτος έτυχαν ανταπόκρισης από το αρμόδιο υπουργείο, ειδικά με το θέμα της ενίσχυσης των αεροδρομίων, άρα και του δικού μας. Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο στο αρχηγείο και στο υπουργείο και πάνω σε αυτήν την βάση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι μονιμότερο και θεωρώ ότι έχει γίνει μια καλή αρχή. Πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο η προσπάθεια μας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, στην διάρκεια της οποίας υπάρχει αυξημένο τουριστικό ρεύμα».

    Πηγή: Ενήμερος

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Ομιλία με θέμα «Διατροφή, θετικότητα, αισιοδοξία, μυστικά ευζωίας»

    Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτική βιβλιοθήκης Καβάλας πραγματοποιήθηκε...

    Επιτυχημένη η πρώτη συμμετοχή της ΕΠΣΚ στο 1ο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Γυναικών

    Με αξιόλογες εντυπώσεις και ένα θετικό αποτέλεσμα κλείνει την...

    Πυροπροστασία οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων

    Σε εφαρμογή της υπ’αριθμ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ Β’...

    Κώστας Μορφίδης: Αναγκαιότητα συνεργασίας των προοδευτικών κομμάτων

    «Δεν πρέπει να είναι μία συγκυριακή συμμαχία αλλά να...

    Ν. Πέραμος: Εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια

    Συνελήφθησαν την 24-3-2025 το πρωί σε οικισμό της Καβάλας,...

    Η Περιφέρεια ΑΜΘ στηρίζει το πολύτιμο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

    Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης: Ενώνουμε δυνάμεις με «Το Χαμόγελο του...

    Δεύτερος καθαρισμός παραλίας από τους αθλητές του Ν.Ο.Θ.Α.Κ.

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος καθαρισμός παραλίας από...

    Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Το πιο φωτεινό και ολόχρυσο πανηγυρίζουμε

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, εκφώνησε τον πανηγυρικό...