Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ικανοποίησή για την ανταπόκριση της Α.Δ. Καβάλας στις απαιτήσεις του καλοκαιριού

Ημέρα:

Την ικανοποίησή του, για την μέχρι τώρα ανταπόκριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στις μεγάλες απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού, λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών από χώρες του εξωτερικού, αλλά και από όμορες περιφερειακές ενότητες, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νίκος Ίμβρος.

«Είναι γεγονός, με βάση και τα επίσημα στοιχεία, ότι φέτος η περιφερειακή ενότητα Καβάλας, έχει παρουσιάσει ικανοποιητική αύξηση όσον αφορά τον τουρισμό. Οι ελλείψεις στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι γνωστές, τις έχουμε επισημάνει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά το μόνιμο προσωπικό της. Φέτος είχαμε την τύχη να υπάρξουν κάποιες αποσπάσεις στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης κι ένα μέρος αυτών να χρησιμοποιηθεί και στο νησί της Θάσου, με αποτέλεσμα, έστω και με αυτούς τους λίγους συναδέλφους, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν την αυξημένη τουριστική κίνηση», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Ίμβρος.

Χωρίς ενίσχυση οι περιοχές της Νέας Περάμου και του Ορφανίου

«Τα πράγματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, πήγαν καλά από αστυνομικής άποψης και νομίζω ότι από την νέα περίοδο, με βάση αυτήν την διαδικασία ενίσχυσης της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουμε μια πραγματική ενίσχυση με αστυνομικούς, έστω για τους θερινούς μήνες για να καλύψουμε αυτά τις μεγάλες απαιτήσεις. Οι περιοχές όμως που δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα είναι του Ορφανίου και της Νέας Περάμου, όπου και υπάρχει μεγάλος όγκος επισκεπτών, κυρίως από γειτονικές περιφερειακές ενότητες. Το θέμα της ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό στις προαναφερθείσες περιοχές πρέπει να το δούμε καλύτερα για την επόμενη χρονιά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας.

«Επιτέλους μετά από χρόνια κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο…»

Σε ερώτηση τέλος για το αν υπάρχει ανταπόκριση από το αρμόδιο υπουργείο σε κάποια από τα αιτήματα που εκφράζουν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Νίκος Ίμβρος απάντησε: «Κάποιες από τις κινήσεις μας, οφείλω να ομολογήσω, ότι φέτος έτυχαν ανταπόκρισης από το αρμόδιο υπουργείο, ειδικά με το θέμα της ενίσχυσης των αεροδρομίων, άρα και του δικού μας. Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο στο αρχηγείο και στο υπουργείο και πάνω σε αυτήν την βάση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι μονιμότερο και θεωρώ ότι έχει γίνει μια καλή αρχή. Πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο η προσπάθεια μας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, στην διάρκεια της οποίας υπάρχει αυξημένο τουριστικό ρεύμα».

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ετοιμάζει διαμαρτυρία το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Στράτος Μακρογιαννίδης: Είμαστε το «μαύρο πρόβατο», όλοι ασχολούνται με...

Συνάντηση για την διαχείριση των νερών άρδευσης στα Τενάγη Φιλίππων 

Την Τετάρτη 19/6 πραγματοποιήθηκε στον ρουφράκτη (φράγμα) της Συμβολής...

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Καβάλας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του ΤΕΠ του Νοσοκομείου...

Σε ποιες περιοχές του νομού Καβάλας απαγορεύεται η κολύμβηση

Εκδόθηκε η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (ΑΔΑ: 6ΗΙΗ7ΛΒ-ΘΤ9) σχετικά...

Ένωση Συλλόγων Γονέων: Ζητούν ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης σχολικών τμημάτων

Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων...

Η καταστροφή δεν έχει σταματημό… (του Γρηγόρη Αποστολίδη)

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πλέον ότι η πορεία της ΚΑΒΑΛΑΣ...

Το «2ο Tourism Festival – By Kourtidis Group» επιστρέφει με απίθανες εκπλήξεις!

Τι πρέπει να γνωρίζουν φέτος, όλοι όσοι επισκεφτούν την...

Συνάντηση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη με την Πρυτανεία του ΔΠΘ

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης,...