Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ικανοποίησή για την ανταπόκριση της Α.Δ. Καβάλας στις απαιτήσεις του καλοκαιριού

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Την ικανοποίησή του, για την μέχρι τώρα ανταπόκριση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας στις μεγάλες απαιτήσεις του φετινού καλοκαιριού, λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών από χώρες του εξωτερικού, αλλά και από όμορες περιφερειακές ενότητες, εκφράζει με δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Νίκος Ίμβρος.

«Είναι γεγονός, με βάση και τα επίσημα στοιχεία, ότι φέτος η περιφερειακή ενότητα Καβάλας, έχει παρουσιάσει ικανοποιητική αύξηση όσον αφορά τον τουρισμό. Οι ελλείψεις στο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι γνωστές, τις έχουμε επισημάνει πολλές φορές και δεν έχει αλλάξει κάτι, όσον αφορά το μόνιμο προσωπικό της. Φέτος είχαμε την τύχη να υπάρξουν κάποιες αποσπάσεις στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης κι ένα μέρος αυτών να χρησιμοποιηθεί και στο νησί της Θάσου, με αποτέλεσμα, έστω και με αυτούς τους λίγους συναδέλφους, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτήν την αυξημένη τουριστική κίνηση», επισήμανε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κ. Ίμβρος.

Χωρίς ενίσχυση οι περιοχές της Νέας Περάμου και του Ορφανίου

«Τα πράγματα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, πήγαν καλά από αστυνομικής άποψης και νομίζω ότι από την νέα περίοδο, με βάση αυτήν την διαδικασία ενίσχυσης της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουμε μια πραγματική ενίσχυση με αστυνομικούς, έστω για τους θερινούς μήνες για να καλύψουμε αυτά τις μεγάλες απαιτήσεις. Οι περιοχές όμως που δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα και εκεί υπήρξε ένα πρόβλημα είναι του Ορφανίου και της Νέας Περάμου, όπου και υπάρχει μεγάλος όγκος επισκεπτών, κυρίως από γειτονικές περιφερειακές ενότητες. Το θέμα της ενίσχυσης με επιπλέον προσωπικό στις προαναφερθείσες περιοχές πρέπει να το δούμε καλύτερα για την επόμενη χρονιά», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας.

«Επιτέλους μετά από χρόνια κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο…»

Σε ερώτηση τέλος για το αν υπάρχει ανταπόκριση από το αρμόδιο υπουργείο σε κάποια από τα αιτήματα που εκφράζουν οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Νίκος Ίμβρος απάντησε: «Κάποιες από τις κινήσεις μας, οφείλω να ομολογήσω, ότι φέτος έτυχαν ανταπόκρισης από το αρμόδιο υπουργείο, ειδικά με το θέμα της ενίσχυσης των αεροδρομίων, άρα και του δικού μας. Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, κάποιο από τα έγγραφά μας πιάνει τόπο στο αρχηγείο και στο υπουργείο και πάνω σε αυτήν την βάση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, για να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε κάτι μονιμότερο και θεωρώ ότι έχει γίνει μια καλή αρχή. Πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο η προσπάθεια μας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, ειδικά για την καλοκαιρινή περίοδο, στην διάρκεια της οποίας υπάρχει αυξημένο τουριστικό ρεύμα».

Πηγή: Ενήμερος

spot_img
spot_img

Διαφημίσεις