Θύμα βιασμού έπεσε 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, από το Αρκαδικό Δράμας, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Δράμας.
Το θύμα και οι δράστες, τρεις νεαροί ηλικίας 23, 25 και 18 ετών, έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Το μεσημέρι της Δευτέρας η κοπέλα και οι τρεις νεαροί μετέβησαν σε ερημική τοποθεσία πίσω από το κολυμβητήριο της Δράμας, όπου όλοι έκαναν χρήση χασίς και κοκτέιλ χαπιών. Μετά την χρήση των ναρκωτικών, ο 25χρονος και ο 18χρονος έφυγαν από την περιοχή και ο 23χρονος βίασε την μαθήτρια, η οποία στο μεταξύ είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι δύο φίλοι του επέστρεψαν στο χώρο μετά από λίγο, αλλά ο 23χρονος τους είπε ότι θα περιμένει να συνέλθει η κοπέλα και θα φύγουν μαζί. Οι δύο αποχώρησαν και πάλι, αλλά ο 23χρονος εγκατέλειψε μισόγυμνη την κοπέλα, την οποία βρήκε αργά το βράδυ της Δευτέρας κάτοικος της περιοχής.
Η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Δράμας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, απ’ όπου και διακομίστηκε και πάλι στο νοσοκομείο της Δράμας.
Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 17χρονη είχε πέσει και πάλι θύμα βιασμού, στις 12 Οκτωβρίου, από τον 52χρονο Τσολερίδη Σάββα, κάτοικο Δράμας, τα στοιχεία του οποίου είχαν δημοσιοποιηθεί μετά από εισαγγελική εντολή.