spot_img

Τελευταία Θέματα

spot_img
spot_img

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

spot_img
spot_img

Ο Σωτήρης Παπαδόπουλος διεκδικεί τη θέση του προέδρου του ΓΕΩΤΕΕ – ΑΜ

Τη θέση του προέδρου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Ανατολικής Μακεδονίας, θα διεκδικήσει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την υποψηφιότητά του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας.

«Κάθε τρία έτη πραγματοποιούνται οι εκλογές στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και στα παραρτήματά του σε όλη τη χώρα. Στις 22 Νοεμβρίου θα έχουμε εκλογές και στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – Α.Μ., όπου μετά από τέσσερις θητείες ο απερχόμενος πρόεδρος και καλός φίλος, Ζαφείρης Μυστακίδης, δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα», ανέφερε αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος. 

Θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας με συμπαραστάτη όλη την προηγούμενη ομάδα του Ζαφείρη Μυστακίδη

«Οπότε όλοι μαζί συνεννοηθήκαμε να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο κοινής αποδοχής και να κατέβω εγώ, να τον αντικαταστήσω, να προσπαθήσω να συνεχίσω το πολύ πετυχημένο έργο του όλα αυτά τα χρόνια. Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. είναι ένας θεσμικός φορέας, επίσημος σύμβουλος του κράτους, παρίσταται σ’ όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και όλα τα forum που αφορούν τη γεωργία. Επομένως είναι και πολύ σημαντικός παράγοντας επιστημονικός, αλλά και θεσμικός, με την έννοια ότι επηρεάζει τις αποφάσεις και τους κανονισμούς τόσο στη χώρα μας, όσο και τους ευρωπαϊκούς. Θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας με συμπαραστάτη όλη την προηγούμενη ομάδα του Ζαφείρη Μυστακίδη», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Με την ψήφο τους να δώσουν το «παρών» στις εκλογές για τη βελτίωση του ρόλου των γεωτεχνικών, ώστε να λύνουμε τα προβλήματα

«Στόχος του ανεξάρτητου συνδυασμού μας είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τόσο για τους γεωτεχνικούς που είναι γεωπόνοι, γεωλόγοι, δασολόγοι, κτηνίατροι και ιχθυολόγοι. Επομένως οι Π.Ε. Δράμας, Καβάλας και Σερρών θα κληθούμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο συνδυασμό που πιστεύουμε ότι θα μας εκπροσωπήσει επάξια σε εθνικό και θεσμικό επίπεδο. Γίνεται μία προετοιμασία ενημέρωσης εν όψει εκλογών, κυρίως των συναδέλφων και τους περιμένουμε όλους να ψηφίσουν και με την ψήφο τους να δώσουν το «παρών» στις εκλογές για τη βελτίωση του ρόλου των γεωτεχνικών, ώστε να λύνουμε τα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις κρίσεις που υπάρχουν κι όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον γεωτεχνικό κλάδο», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Παπαδόπουλος.