Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επανεξελέγη πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου ο Σάββας Αργυράκης

Ημέρα:

spot_img

Στη θέση του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου επανεξελέγη ο Σάββας Αργυράκης, μετά την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (18/3) για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ.Ν.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Αργυράκης, η συμμετοχή των αγροτών της περιοχής στην εκλογική διαδικασία ήταν μεγάλη, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου.

«Πιστεύω ότι έχουμε δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο και θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να είμαστε το ίδιο σοβαροί και ενεργοί σε όλα τα θέματα…»

«Η συμμετοχή, ειδικά από νέο κόσμο, ήταν μεγάλη. Όλα κύλησαν ομαλά και ήδη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ.Ν. Παραμένω στη θέση του προέδρου. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και μια καλή διάθεση από όλους μας να κάνουμε όσα πρέπει για τα μέλη μας και γενικότερα για τον αγροτικό κόσμο του Νέστου. Πιστεύω ότι έχουμε δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο και θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να είμαστε το ίδιο σοβαροί και ενεργοί σε όλα τα θέματα. Βέβαια υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά στον πρωτογενή τομέα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά μας κάνουν να είμαστε πιο δυνατοί. Τα μέλη μας και οι φίλοι αγρότες είναι πάντα δίπλα μας και μας επισημαίνουν πράγματα κι αυτό μας κάνει να τρέχουμε περισσότερο. Έτσι θα συνεχίσουμε και με την καλή διάθεση που υπάρχει στο διοικητικό συμβούλιο θα κάνουμε σοβαρά πράγματα για την περιοχή μας», σημείωσε σχετικά ο κ. Αργυράκης.

«Τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογική πρόοδο και στα τρακτέρ και στα μηχανήματα, υπάρχει τέτοια κατεργασία του εδάφους, που δεν χρειάζεται να κάψουμε τα φυτικά υπολείμματα…»

 Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου αναφέρθηκε και στις αρκετές φωτιές που εκδηλώθηκαν και πάλι το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενημερώθηκα κι εγώ από συναδέλφους, αλλά και από διάφορα sites. Στην περιοχή μας έχουμε ένα κακό. Όποτε οι καιρικές συνθήκες έχουν ανέμους, κάποιοι που τις περισσότερες φορές δεν είναι και αγρότες, προκαλούν φωτιές με μεγάλες εστίες. Αυτή τη φορά κάηκαν μεγάλες εκτάσεις στο Μοναστηράκι, που δεν ξέρω αν ήταν χωράφια. Τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογική πρόοδο και στα τρακτέρ και στα μηχανήματα, υπάρχει τέτοια κατεργασία του εδάφους, που δεν χρειάζεται να κάψουμε τα φυτικά υπολείμματα. Τις δεκαετίες του ’80 ή του ’90 ναι υπήρχε αυτό το φαινόμενο, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αυτό φθίνει και λόγω της αύξησης στις δενδρόδεις καλλιέργειες και τις αλλαγής των χωραφιών με άλλες καλλιέργειες. Κάνουμε ενημερώσεις και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης και βλέπουμε ότι τις περισσότερες φορές τις φωτιές αυτές δεν τις βάζουν συνάδελφοι, αλλά κάποιοι ανεγκέφαλοι που δεν γνωρίζουμε τον λόγο που κάνουν τέτοιες ενέργειες».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα μόλις ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ στη Θάσο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά οι...

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο...

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...